Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A divathoz való érzék számotokra mennyiben függ össze a partner kereséssel?
Gondolok arra, hogy sokan rávágják, hogy ez engem nem érdekel. Pedig ez, helytelen, jobban mondva hülyeség szerintem.
Az én véleményem, hogy ez egy foka annak, hogy hogyan akarj egy lánnyal vagy egy pasassal ismerkedni, aztán összejönni.
Hiszen ahogy felöltözöl, ahogy megformálod a frizurádat, azt fogja látni rajtad. Szerintem hiba kevés figyelmet szentelni erre, egyébként pont emiatt a hétköznapokban is.
Ti mit gondoltok? Nektek mennyire számít?
Férfiként mondom: hányingerem van az olyan nőktól akik áptudétek a divatban, napra pontosan tudják mi a trendi, azt veszik fel ha jól érzik magukat benne ha nem.
Egy nő attól lesz trendi ha ápolt, egyedi, van egyénisége saját stílusa és nem mások után megy.
Nem, nem tartom annak , nyílván. Leírom mégegyszer, hátha másodszorra világos lesz.
A divathoz önmagában érzék is kell. Nem csak megveszem ami trendi, bár tudom, hogy erre szokták degradálni. Kifinomult valaki divat nélkül nehezen lehet, és divatos sem lehet ha nem kifinomult.
Tehát: 40 évvel ezelőtti ruhában nem lehet valaki kifinomult. Gondolom ebben kiegyezhetünk. Ugyanakkor nem lehet valaki akkor sem az, ha mély ülepű nadrágban sem.
Nálam nem függ össze. Párom, amíg össze nem jöttünk, a régi, kopott, még gimiben viselt pólóit hordta. Én finoman jeleztem neki egy idő után, hogy talán újítani kéne. Meg is tette, velem közösen, és most már ő kéri, hogy menjünk el vásárolni, segítsek neki, hiszen végső soron nekem akar tetszeni. Számomra nagyon szimpatikus, hogy enged ezen a téren, még ha néha húzza is a száját. Pl, utálta az ingeket, nekem meg gyenge pontom, szerintem szexi egy férfin. Mostani munkahelye pedig dresscode-os, így extrán hálás nekem, hogy rávettem az ingekre, mert csak miattam tud mit felvenni :)
Nem zavar, hogy annak idején nem igazán volt erre igénye, vagy kialakult, fix stílusa. Jó látnom, hogy fejlődött ilyen téren is mellettem (én is mellette, bár más téren :) ), és hogy ő is elégedettebb lett ettől, a kezdeti kis szenvedés ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!