Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MikeXxX kérdése:
Fel tetted már magadnak a kérdést létező személy lehet akit keresel nő vagy férfiként?
Figyelt kérdés
Úgy értem akinek elvárásai vannak a másikkal szemben azoknak semmi sem üti egymást amiket szeretne vagy elvárna ?2017. okt. 23. 15:20
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg nem létezik olyan, akinek lenne gusztusa hozzám :(
2/4 anonim válasza:
Nekem nem és szerencsére "van is már egy ilyenem".
31/f
3/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van ilyen. Eddigi 2 exem közül az egyik szèp volt, de mellè egy rideg, közömbös ès kissè gonosz valaki, mìg a másikuk jellemre nagyon jó volt, de mellè előnytelen külső, láncdohányosság, ès az "almaszedès napszámba" mint karriercsúcs társult. Ezek után nem tudom mit higyjek.
4/4 anonim válasza:
Igen, feltettem már ezt a kérdést magamnak, mert eddig nem találtam meg azt, akit keresek. Nincs nagy elvárásom, csak épp van benne egy furcsaság, és ez nem jön be sokaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!