Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 éves férfiként van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves férfiként van esélyem 23-25 körüli nőknél?

Figyelt kérdés
Elég mély érzésű vagyok, és ahogy látom általánosságban az érettebb nők komolyabbbak. ( Általában ). Én úgy érzem, hogy mindig is komolyabb voltam a koromnál, csak ugye én most elméletileg a 16-18 körüli lányoknak jönnek be, de nekem ők kislányok, komolytalanok.
2017. okt. 18. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:
20 eves vagy de 16-18 eveseket hozol fel ellenpeldanak 20 evessel miert nem kezdessz?
2017. okt. 18. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Javits a kapcsolatodon anyaddal
2017. okt. 18. 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de nincs egyszerű helyzeted. Keményen tesztelni fognak, úgy, hogy észre sem fogod venni: ki akarják deríteni, elég érett vagy-e, a korodbeli fiúk szintjét felül tudod-e múlni. Gyakorlatilag az a dolgod, hogy a bennük élő sztereotípiákat megcáfold. Találkoznak ők azért náluk idősebb, de meglepően éretlen pasik hadával is, szóval próbálkozni érdemes. De azért kalkuláld te is bele, hogy a nálad fiatalabb lányok között is lehet koránál érettebbet találni: ha ezzel nem számolsz, te is előítéletes vagy. Hogy akarsz mások előítéleteire rácáfolni, ha benned is vannak mások felé?
2017. okt. 18. 23:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Előző, teljesen igazad van !
2017. okt. 19. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
23 évesen még talán belefért volna nekem egy 20 éves srác, 25 évesen biztosan nem.
2017. okt. 19. 01:51
 6/9 anonim ***** válasza:
nincs. a legtöbb 30 körülit akar magának, de minimum egy időset.
2017. okt. 19. 08:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Még 33-35 éveseknél is, ha van elég mentális háttered.
2017. okt. 19. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem 'minimum egy időset', hanem minimum egy szintüt vele. S ha neked ez megvan....
2017. okt. 19. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is 25éves nő vagyok de màr csak azért sem jönnék össze egy 20éves sràccal mert nem akarom lekötni őt.Fiatal élje azéletét tapasztaljon stb.Amugy is ha én 30leszek ő még 25 éves akkor dönthet úgy is hogy kilép a kapcsolatbol mert megijed a felelősségtől stb.Egy nő màr 30évesen vagy is a többsége már csalàdot akar nem kalandokat stb.Azért sok sikert !
2017. okt. 19. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!