Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 méteres férfiként hogyhogy nem találok 180 cm-nél magasabb nőket?
Biztos mindenkinek vannak kedvencei, zsánerei, dolgai amiket nagyon vonzónak tart, legyen szó testalkatról, szemszínről, hajszínről, magasságról, korról, stb-stb.
Nekem csak annyi, hogy nagyon vonzanak a magas lányok. Ha más külső tulajdonságban van is hibája, a szememben azt akkor is simán kompenzálja, ha nagyon magas, legalább 180 cm. Akik életemben egy-két legnagyobb szerelmei voltak lányok, ők mind 180 centinél kezdődtek (és 190-nél végződtek). Én 198 cm magas vagyok.
Amúgy nem vagyok a csajozásban szerencsétlen, vagy ilyesmi. Nyilván nem rúgtam ki még soha az ágyamból sem alacsonyabb lányt. Legutóbb is nem rég ért véget a kapcsolatom egy 165 centis lánnyal. Szóval ezzel nincs gond.
De sokszor azt látom, hogy a magas nők olyan "öntudatosak", önbizalommal teliek, "fancy"-k, magasan hordják az orrukat. Nem mind, de átlagban sokan.
Szerinted 100 nőből mennyi van 180 cm felett??? Na ugye, talán 2-3...
Járj el női kosarasok edzésére, mert ott szinte csak ilyenek vannak, iszonyú koncentrációban.
170-ig eccerűbb, afölött már nehzedik valóban.
F/magas, mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!