Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jönnek a nők a személyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek a nők a személyiséggel sok kérdés és válasz esetén?

Figyelt kérdés

... amikor a legtöbbjük néhány szó váltásra sem méltat egy olyan alacsony és vékony, csúnya arcú srácot mint én.

Csak nem értem, hogy miként kap így bármilyen szerepet a személyiségem, amikor eleve ha megláttok kinevettek, vagy menekültök. Társkeresőn pedig kép küldés után örökre eltűntök, mint szürke szamár a ködben.

2017. okt. 23. 14:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
Hát már a válaszaidból látszik, hogy azért mégse olyan hiperszuper a személyiséged, minden választ igyekszel kiforgatni. :D "nem úgy ahogy a nő", igen, két ember között vannak bizonyos világnézeti dolgok, amik ha nem egyeznek, akkor teljesen felesleges kapcsolatba lépni. politikai álláspont, feminizmusról vallott vélemény, stb stb. nyilván hogy a tejbegrízt fahéjjal vagy kakaóval eszed, az egy nőnél sem lesz döntő pont.
2017. okt. 23. 15:40
 22/28 A kérdező kommentje:
# 21 Mit forgattam ki? Csak tényeket/tapasztalatokat közlök. Na igen ezek pont kényes témák amiket felhoztál és a legtöbb fiatal korombeli nő migránsimádó liberális és ebben az esetben nem én gondolkozom rosszul. A feminizmus pedig ugyan ennek a propagandának a része. Az alapvető dologgal nem lenne gond de amire használják a fiatal nők annak köze sincs egyenlőséghez vagy az eredeti feminizmushoz. Volt olyan lány akivel beszélgettem erről és szerinte a fiatal fehér férfi maga volt a sátán.
2017. okt. 23. 15:45
 23/28 anonim ***** válasza:
Na pont erről beszéltem. :) Hogy általánosítasz, hogy olyan dolgokról formálsz szerinted megdönthetetlen véleményt, amiről fogalmad sincsen. Hogy képtelenség veled normális kommunikációt folytatni. Na ezek a legfontosabb kizáró tényezők egy nőnek. Főleg ahogyan eleve a nőkről megnyilvánulsz. És az ilyenek nem értik, hogy miért nem kellenek senkinek b.zki... :D Mikor erre nem hogy egy nő, de egy értelmes férfi is azt mondaná, hogy "azta mekkora lúzer kisfiú".. :)
2017. okt. 23. 15:48
 24/28 A kérdező kommentje:
# 23 Miért mi rosszat mondtam ?
2017. okt. 23. 15:49
 25/28 anonim ***** válasza:

most sztem tekintsünk el az értékítélettől, hogy kinek a gondolaatmenete rossz vagy nem rossz, szimplán ha máshogy gondolkodtok fontos dolgokról, akkor tök mindegy, nem lehet belőle harmonikus kapcsolat.

és ahogy csúnya férfiak, úgy csúnya nők is vannak, az ő életük sem egy disney mese. én átlagos külsejű vagyok, ha ledobnám azt a 15 kiló felesleges, ami rajtam van, egész jó nő lennék, mert az arcom szép. egyszer nyáron már lefogytam, és sokkal másabb lett az életem, sokkal több pasi vett észre, bókoltak, meghívtak italokra, flörtöltek, ami addig csak buliban kimaxolva fordult elő. szóval én már azthiszem a szürke kisegér érzést is megtapasztaltam, nem a legjobb, de mikor jobb kategóriába tartoztam sem változott férfiak terén az ízlésem. sokszor a barátnőim számára érthetetlen választásaim vannak és vica versa.

egy előnytelen külsőt csak a nagyon-nagyon jó személyiség tud ellensúlyozni, ami viszont vagy adott, vagy nem.

2017. okt. 23. 15:52
 26/28 A kérdező kommentje:

# 25 Igen ezt írtam pontosan amit most te is. Egy nő ledob pár kilót és máris válogathat. Sőt ha nincs csúnya arcod akkor szerintem így is de lehet kevesebb olyan akad aki neked is megfelel.

Az aki viszont alacsony és csúnya férfi az bármit tehet soha nem lesz senkije és nincs az a személyiség amivel kompenzálni lehetne, mivel a nők nem veszik észre mert nem kapok elég időt bizonyítani. Illetve ahol kaptam a kép küldés után ugyan úgy szó nélkül tűnt el az illető :D

2017. okt. 23. 15:56
 27/28 anonim ***** válasza:

én azért válogathattam, mert egyébként tényleg elég szép arcom van, nagyon hosszú szép hajam, és mikor már vékonyabb vagyok tényleg egész jó nő vagyok objektíven is. de pl ezek a lányok

[link]

[link]

ha lefogynak sem lesznek jó nők, max átlagosak, és nagyon kisminkelve a buliban talán leszólítja őket vmi becsiccsentett fazon. mondom, ahogy vannak csúnya férfiak, úgy csúnya nők is.

2017. okt. 23. 16:02
 28/28 A kérdező kommentje:
# 27 Nekem megfelelne bármelyik komolyan mondom. Az első egyáltalán nem vészes a második pedig némi kozmetikai bevakozás után szintén vállalható lenne bőven.
2017. okt. 23. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!