Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen személyiséggel mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen személyiséggel mennyi esélyem van barátnőt szerezni, vagy inkább még fejlesztenem kell magamon?

Figyelt kérdés
Alapvetően kedves,udvarias srác vagyok ( ezt bizonyos esetekben a lányok pár szép mosollyal meghálálják ),mindig igyekszem segíteni,nem vagyok félős,kicsit csendes típus vagyok,de ez leginkább abban nyilvánul meg hogy csak olyan témába szolok bele amihez értek is. Viszont van amikor iszonyat gonoszkodó,aljas tudok lenni ( volt egy osztálytársam akit miattam csináltak ki lelkileg ,így utólag szégyenlem már,de akkor nem tudom miért tettem )van amikor nagyon feszült és indulatos vagyok,olyankor tényleg ez bárkinek a lelkén át tudok gázolni érzéseim vannak,talán közre játszik hogy exem megcsalt.Lehet így barátnőm,vagy még fejlődnöm kellene személyiség szempontjából ?
2017. máj. 29. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó a felvetésed, kezdetnek, hogy legalább elgondolkozol azon, hogy egy kapcsolathoz érdemes fejlődni. Szerintem mivel ez felmerült, és valamennyire átlátod és belátod a múltbéli "hibákat"viselkedéseidet, ami nem volt igazán nyerő, az egy jó kezdet a személyiségfejlődéshez. És van esélyed persze, de csak olyannal kezdj akivel jókat tudtok beszélgetni, mert a szeméyliségfejlődésedhez most arra van szükséged.
2017. máj. 29. 11:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen jó beszélgetés az elengedhetetlen az exem révén nagyon nehezen bízok meg a legkedvesebb lányba is,azóta van egy kis kényszer cselekvéses valami,valamint bizalmatlan vagyok.
2017. máj. 29. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Térképezd fel az indítékaidat, hogy jobban megértsd elfogadd őket/magad. Esetleg ne menj olyan szituációkba, ahol át kéne gázolnod másokon.

30/f

2017. máj. 29. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyobb önismeret és önbecsülés nem ártana. Azok szoktak általában rosszindulatúskodni és hirtelenek lenni, akik a belső bizonytalanság miatt "kívül" keresik a kontrollt. Legalábbis mi úgy tanultuk (és visszaemlékrzve velem is úgy volt anno), hogy akkor képes igazán a másik rossz érzéseket táplálni bármi és bárki iránt, ha benne valami feldolgozatlan. Ez lehet az is, ami anno történt, de lehet az is, hogy magaddal nem vagy kibékülve/nem tudod, milyen vagy és hol vannak a határaid(mire lehetsz büszke, mihez vagy kevés stb).

Barátnője bárkinek lehet, legalábbis ezt látom. Viszont nem vagyok abban biztos, hogy ez kiegyensúlyozott lesz. Lehet, hogy neked, lehet, hogy neki. Szerintem azért jót tenne helyretenni pár dolgot.

2017. máj. 29. 13:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Igaz,nekem eddig két barátnőm volt,persze szex ilyesmi nem volt,az első labilis volt,napokra eltűnt,ott ő szakított,hogy megkíméljük egymást,a másodikkal volt hogy együtt aludtunk,de mindig csak viták,velem volt,de mindig a szememre hányta hogy nem vagyok elég jó.
2017. máj. 29. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!