Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek a nők a személyiséggel sok kérdés és válasz esetén?
... amikor a legtöbbjük néhány szó váltásra sem méltat egy olyan alacsony és vékony, csúnya arcú srácot mint én.
Csak nem értem, hogy miként kap így bármilyen szerepet a személyiségem, amikor eleve ha megláttok kinevettek, vagy menekültök. Társkeresőn pedig kép küldés után örökre eltűntök, mint szürke szamár a ködben.
Attól, hogy a te személyiséged valóban teljesen érdektelen számukra, még nem jelenti azt, hogy ne lenne fontos nekik a személyiség.
Külső megfog belső megtart alapon nyilvánvalóan és teljesen érthetően csak azoknak a személyisége fogja érdekelni őket, aki mondjuk tetszik nekik.
Én például sok lánynak tetszem, de a személyiségemet nem könnyű elviselni, mert egy elkényeztetett, lusta, semmirekellő alak vagyok, úgyhogy egyáltalán nem könnyű párt találnom.
Szóval nagyon is számít nekik a személyiség, de persze csak abban az esetben, ha a személy ránézésre bejön nekik.
Ha mondjuk utálod a tökfőzeléket, akkor nem fogod megkóstolni, még ha a legnagyobb mesterszakács is készítette el. Tegyük fel, a mákos tészta viszont ínyedre való, ezért szívesen eszel belőle, és innentől már az is számít, hogy hogy van elkészítve.
Jóvan, szomorú szamuráj. :D
Azért örülök, hogy én nem fogok egyedül megrohadni :)
# 10 De velem rövid távon és sehogy sem állnak le szép lányok, sőt semmilyen lányok. Én nem csak szexelni akarnék már végre hanem egy kedves törődő barátnőt szeretnék akik én is viszont szerethetnék. De ahogy látom ez teljesen hidegen hagyja a mai nőket. A 40-50es nőkkel el tudok beszélgetni és sokuk sorra megjegyzi hogy nem is érti hogy miért nincs barátnőm. Aztán elmondom, hogy ennyi időt nem kapok tőlük mint tőletek és mindegyik mondja, hogy milyen kár.
# 11 De ez nem igaz így. Egy jó külselyű férfi lehet bármilyen tróger, csalfa, vagy bűnöző a nők odáig vannak az ilyenekért. Vagy nálatok ezt jelenti a jó személyiség ? Mert akkor én tévedek.
ezek közül a z alacsonyság a legrosszabb...
mennyi vagy ? 170 cm ?
Apád mekkora ?
# 19 Igazad is lenne csak sajnos addig sokszor egész jól eldumálok lányokkal amíg nem kérik a képemet már minden áron. Itt viszont egytőlegyig véget ér a történet, nem volt még kivétel.
"vagy bizonyos dolgokról rosszul gondolkozik" Magyarul nem úgy ahogy a nő ? Sajnos nekem megvan a magam véleményem a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!