Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek a nők a személyiséggel sok kérdés és válasz esetén?
... amikor a legtöbbjük néhány szó váltásra sem méltat egy olyan alacsony és vékony, csúnya arcú srácot mint én.
Csak nem értem, hogy miként kap így bármilyen szerepet a személyiségem, amikor eleve ha megláttok kinevettek, vagy menekültök. Társkeresőn pedig kép küldés után örökre eltűntök, mint szürke szamár a ködben.
Most majd gondolom ki leszel segítve azzal, hogy a tényleg olyan jó személyiséged lenne, az az arcodra is kiülne. Csak próbálkozz, aztán idővel lesz eredmény is.
31/f
Mondjuk. Én még azt se vettem észre, amikor a leendő férjem udvarolt az elején. A végén úgy állt elém, és közölte: vedd már észre, hogy itt udvarlok, meg próbálkozom :D
De ismert, tudta hogy én sose vettem észre ha rám-mozdult egy srác.
Pedig ő aztán 10/10 srác.
# 7 Egy csomó kérdésnél és válasznál lehet olvasni hogy mit sem számít ha valaki jól néz ki és az ha gazdag ha nincs személyisége. De ez nem igaz. Ha egy férfi jól néz ki akkor minden nőt megkap szinte. A pénz meg hasonló de akkor csak egy rétegnek tetszik az ember és nagyon sok kell belőle.
# 8 Te kezeltesd magadat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!