Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jönnek a nők a személyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek a nők a személyiséggel sok kérdés és válasz esetén?

Figyelt kérdés

... amikor a legtöbbjük néhány szó váltásra sem méltat egy olyan alacsony és vékony, csúnya arcú srácot mint én.

Csak nem értem, hogy miként kap így bármilyen szerepet a személyiségem, amikor eleve ha megláttok kinevettek, vagy menekültök. Társkeresőn pedig kép küldés után örökre eltűntök, mint szürke szamár a ködben.

2017. okt. 23. 14:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
67%

Most majd gondolom ki leszel segítve azzal, hogy a tényleg olyan jó személyiséged lenne, az az arcodra is kiülne. Csak próbálkozz, aztán idővel lesz eredmény is.

31/f

2017. okt. 23. 14:47
 2/28 anonim ***** válasza:
61%
Fú tényleg, nekem is az a hobbim, hogy nyilvánosan kinevessek embereket
2017. okt. 23. 14:48
 3/28 anonim ***** válasza:
0%
csúnya vagy, elvert az ég...most mit csináljunk veled barátom? D:
2017. okt. 23. 14:49
 4/28 anonim ***** válasza:
73%
Én nem tűnök el képcsere után, hanem egyszerűen nem is válaszolok olyannak, akinek nincs fent képe a társkeresőn. Igenis kell az, hogy megfogjon valami. Gondolom Te is kép alapján válogatsz, és ha Neked nem tetszenek a molett/szeplős/barna hajú/magas/akármilyen lányok, Te sem írsz nekik.
2017. okt. 23. 14:52
 5/28 A kérdező kommentje:
# 2/3 Többször előfordult már igen. Tudom számodra nőként nem jellemző hogy lenézzenek a férfiak. Gondolom te akkor a fintorgó/észre sem veszel típus vagy.
2017. okt. 23. 14:53
 6/28 A kérdező kommentje:
# 4/5 Eleinte volt kint képem természetesen, de miután 500 levél után nem kaptam egyetlen választ sem kénytelen voltam taktikát váltani.
2017. okt. 23. 14:53
 7/28 anonim ***** válasza:
85%
A személyiség IS fontos, ahogy a külső IS. Nyilván te sem jönnél össze olyannal, aki nem tetszik. Mit nem lehet ezen érteni?
2017. okt. 23. 14:55
 8/28 anonim ***** válasza:
20%

Mondjuk. Én még azt se vettem észre, amikor a leendő férjem udvarolt az elején. A végén úgy állt elém, és közölte: vedd már észre, hogy itt udvarlok, meg próbálkozom :D

De ismert, tudta hogy én sose vettem észre ha rám-mozdult egy srác.

Pedig ő aztán 10/10 srác.

2017. okt. 23. 14:55
 9/28 A kérdező kommentje:

# 7 Egy csomó kérdésnél és válasznál lehet olvasni hogy mit sem számít ha valaki jól néz ki és az ha gazdag ha nincs személyisége. De ez nem igaz. Ha egy férfi jól néz ki akkor minden nőt megkap szinte. A pénz meg hasonló de akkor csak egy rétegnek tetszik az ember és nagyon sok kell belőle.

# 8 Te kezeltesd magadat szerintem.

2017. okt. 23. 14:59
 10/28 anonim ***** válasza:
71%
7 vagyok. De ez nem igaz. Persze, gondolom a saját szemszögedből így látod, és pl. több csajt tud lefektetni egy jó pasi, ez nem kérdés. De egy szép és intelligens lány nem fog csak azért leállni valakivel hosszú távon, mert jól néz ki, még rengeteg mást is figyelembe vesz az ember.
2017. okt. 23. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!