Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sokkal könnyebb a nőknek ismerkedni?
Egy csomó férfi jön itt azzal, hogy a nőknek sokkal könnyebb, mert egy csomó férfiból válogathatnak kedvükre, a pasiknak meg nehéz, mert az egész tiszta versengés.
Nem állítom, hogy nem igaz a versengős rész. Viszont nem tudok hinni azoknak a pasiknak, akik azt állitják, hogy ők már mindenféle lánynál (csúnya, szép) próbálkoztak, de még a csúnyáknak se tetszettek.
Eleve ott bukik ez, hogy egy nőnek igenis szépnek kell lenni, hogy észrevegyék, nekem sohasem udvarolt egyszerre több srác, nem tudtam válogatni. A barátnőim tudtak, mert ők kitették a mellüket, sminkeltek egy csomót, stb. Ezzel nincsen baj, viszont egyértelmű, hogy a nőknek meg igenis szépnek kell lenni, meg bevállalósnak kell tűnni, hogy észrevegyék.
És amikor tetszettem egy srácnak, randiztunk, otthagyott egy másik lányért egy szó nélkül, mert az szebb volt/bevállalósabb. Ez számomra azt jelenti, hogy nő-nő között is van verseny, és egy nőnek legalább annyira jól kell kinézni, mint egy férfinak, ha társat akar magának.
25 Nyugodj meg. Sehol egy szóval sem mondtam, hogy bárkinek a sikertelensége a nők miatt van. Sehol egy szóval sem.
Én az mondtam csak, hogy a férfiak társkeresése egy nehezebb feladat. És azt, hogy aki ennek a nehézségeit nem szopta be több soron annak fogalma sincs arról, hogy mi ebben a nehéz akinek nehéz.
Nem hibáztattam én senkit.
Nem ismersz engem, nem tudod ki vagyok én, mit és hogyan tettem eddig és miket kaptam érte. Szóval legyél szíves ezt ne bírálgatni anélkül, hogy bármiről is tudnál. Én is látom, hogy vannak akiknek baromi könnyű ez és szó szerint havonta több csajt is meg tudnak dugni. Meg azt is látom, hogy vannak nők akikhez a kutya sem szól évekig. Lehet az ő gondjaikat jobbam átlátnád mint egy férfiét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!