Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban sokkal könnyebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban sokkal könnyebb a nőknek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Egy csomó férfi jön itt azzal, hogy a nőknek sokkal könnyebb, mert egy csomó férfiból válogathatnak kedvükre, a pasiknak meg nehéz, mert az egész tiszta versengés.

Nem állítom, hogy nem igaz a versengős rész. Viszont nem tudok hinni azoknak a pasiknak, akik azt állitják, hogy ők már mindenféle lánynál (csúnya, szép) próbálkoztak, de még a csúnyáknak se tetszettek.

Eleve ott bukik ez, hogy egy nőnek igenis szépnek kell lenni, hogy észrevegyék, nekem sohasem udvarolt egyszerre több srác, nem tudtam válogatni. A barátnőim tudtak, mert ők kitették a mellüket, sminkeltek egy csomót, stb. Ezzel nincsen baj, viszont egyértelmű, hogy a nőknek meg igenis szépnek kell lenni, meg bevállalósnak kell tűnni, hogy észrevegyék.

És amikor tetszettem egy srácnak, randiztunk, otthagyott egy másik lányért egy szó nélkül, mert az szebb volt/bevállalósabb. Ez számomra azt jelenti, hogy nő-nő között is van verseny, és egy nőnek legalább annyira jól kell kinézni, mint egy férfinak, ha társat akar magának.

2017. okt. 22. 13:27
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
35%
bocsi javitom tehat az hogy a ferfi udvarolhat, az egy lehetoseg, es nagyon jo ha elnek vele, mert bemutathatjak ratermettseguket, bokolhatnak stb, meghodithatjak a not amire a ferfiak szerint is szukseguk van...vadaszoszton stb
2017. okt. 23. 14:42
 32/35 anonim ***** válasza:
Szép mondatok itt ezek az udvarlásról. Csak éppen amikor réges régen hiába és eredménytelenül csinálja valaki az már nem ennyire mesés. Csak ti ezzel nem vagytok tisztában, ez egyértelműen látszik a véleményetekből. Fogalmatok sincs arról, hogy milyen ugvarolni, főleg úgy, hogy évekig nem jön össze semmi. Ha tudnátok akkor nem írnátok azt amit írtok.
2017. okt. 23. 15:27
 33/35 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván akkor baromi rosszul csinálja, erre csak ezt tudom mondani. Volt már, hogy nőként én "szedtem föl" egy pasit, olyan is volt, hogy eredménytelenül. Mégse picsogok mint egy szerencsétlen. Mindenki a saját sorsának a kovácsa és ha valami nem jön össze neki, az sosem a másik hibája. Ezt nem fogja föl itt egyik hisztis óvodás sem. Hogy egy felnőtt ember nem okol mást a saját kudarcáért. Amíg nem tudtok magatokba nézni, és rájönni hogy mi az atya úr isten baj van veletek, addig sosem lesztek eredményesek. Áruld már el hogy ha mi nők ennyire jajj de kritikusak vagyunk, akkor miért él kismillió ember jó kapcsolatban, vagy miért tud a pasik nagy része baromi vonzó szöveggel udvarolni, flörtölni, kezdeményezni?? Fogjátok már föl, hogy igen is a kisebbségbe tartoztok. A való életben egy ilyen panaszkodó idiótával sem találkoztam még lassan 25 év alatt. A legátlagosabb, leg"csúnyább" férfi ismerőseim is sikeres a párkeresésben. Vegyétek már észre, hogy a probléma veletek van. Mert a legtöbb férfinak ezzel abszolút nincs problémája.
2017. okt. 23. 15:33
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

25 Nyugodj meg. Sehol egy szóval sem mondtam, hogy bárkinek a sikertelensége a nők miatt van. Sehol egy szóval sem.

Én az mondtam csak, hogy a férfiak társkeresése egy nehezebb feladat. És azt, hogy aki ennek a nehézségeit nem szopta be több soron annak fogalma sincs arról, hogy mi ebben a nehéz akinek nehéz.

Nem hibáztattam én senkit.

Nem ismersz engem, nem tudod ki vagyok én, mit és hogyan tettem eddig és miket kaptam érte. Szóval legyél szíves ezt ne bírálgatni anélkül, hogy bármiről is tudnál. Én is látom, hogy vannak akiknek baromi könnyű ez és szó szerint havonta több csajt is meg tudnak dugni. Meg azt is látom, hogy vannak nők akikhez a kutya sem szól évekig. Lehet az ő gondjaikat jobbam átlátnád mint egy férfiét.

2017. okt. 23. 16:21
 35/35 anonim ***** válasza:
Elmúltam 30, még sosem volt barátnőm. Pedig nem adtam fel könnyen sosem, volt, hogy évekig "futottam" egyvalaki után. Igen, egy nőnek mindig akad valaki, igen, nehéz férfiként. DE! Ezzel együtt nem mondanám, hogy nekik, a nőknek könnyebb lenne. Mert egy valamire való nő nem arra hajt, hogy "mindegy, csak legyen valaki". És semmivel sem lennél jobb helyzetben, ha 5-6 neked nem tetsző nőt kellene visszautasítanod anélkül, hogy bunkónak tűnj, mint most.
2017. dec. 3. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!