Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sokkal könnyebb a nőknek ismerkedni?
Egy csomó férfi jön itt azzal, hogy a nőknek sokkal könnyebb, mert egy csomó férfiból válogathatnak kedvükre, a pasiknak meg nehéz, mert az egész tiszta versengés.
Nem állítom, hogy nem igaz a versengős rész. Viszont nem tudok hinni azoknak a pasiknak, akik azt állitják, hogy ők már mindenféle lánynál (csúnya, szép) próbálkoztak, de még a csúnyáknak se tetszettek.
Eleve ott bukik ez, hogy egy nőnek igenis szépnek kell lenni, hogy észrevegyék, nekem sohasem udvarolt egyszerre több srác, nem tudtam válogatni. A barátnőim tudtak, mert ők kitették a mellüket, sminkeltek egy csomót, stb. Ezzel nincsen baj, viszont egyértelmű, hogy a nőknek meg igenis szépnek kell lenni, meg bevállalósnak kell tűnni, hogy észrevegyék.
És amikor tetszettem egy srácnak, randiztunk, otthagyott egy másik lányért egy szó nélkül, mert az szebb volt/bevállalósabb. Ez számomra azt jelenti, hogy nő-nő között is van verseny, és egy nőnek legalább annyira jól kell kinézni, mint egy férfinak, ha társat akar magának.
Elfogadom, hogy van az a csúnya eset a nőknél, hogy átverik őket és csak megdugják. De szerintem ez egy olyan dolog amit el lehetne kerülni a legtöbb esetben. Csak ők valamiért rengeteg esetben pont azt a férfit nem zavarják el akiről a vak is látja, hogy valószínűleg csak meg akarja dugni. Nem tudom miért, de ezeknek a típusú férfiaknak rendszeresen nedőlnek.
Ez ellen lehetne tenni. Ezt ki lehetne szűrni, mondjuk azzal, hogy nem élik bele magukat ezekbe a férfiakba már akkor amikor az rájuk nézett, hanem megismerik, kiismerik mielőtt lefekszenek velük.
Ezt látom én. Szerintem itt bukik el rengetg nő.
De én férfinént mikor tudok ilyen lépéseket megtenni, hogy türelmesen válogassak? Körülbelül soha, mert ha én eddig ilyen szépen közelítettem akkor kevés voltam és elvitte más előlem.
Nekem férfimént nincs semmim egy idegen nő megszerzésénél, én teljesen magamra vagyok utalva. Neki meg csak ott kell ülni és én meg odamegyem. Tudom, mert ők csak ott szoktak ülni én meg mindig mehetek oda.
És ezt nem azért írom, mert mennyire nagy gond az, hogy nem ők jönnek hozzám, mert nem várom el. Csak azért, hogy mennyivel nehezebb nekem, nekünk.
A nő lehet félénk majd a bátor odamegy. De a férfi nem lehet félénk, mert hozzá nem fognak odamenni. És ez a bátorság dolog sem lenne valami nagy dolog, mert nem harapják ketté a férfit a nők, de ha valaki már a lelkét kidobta a próbálkozásaivak és sikertelen volt akkor nem egyszerű tovább próbálkozni.
Nőknek sem könnyű, mert tényleg sok "rossz" pasi van. De szerintem a nemenként eltérő kapcsolatszerzési procedúra egy férfinak jóval nagyobb felagat mint egy nőnek. Általában.
Azt most nem veszem ide, hogy a kevésbé szép nőket nem annyira ostromolják és kevesebb választási lehetőségük van. És azt sem, hogy a jó pasik gyakrabban sikeresek. Ezek a szélsőségei a párkeresésnek.
Egy nőnek várni kell, de próbálkozhat is. Két lehetősége van.
Egy féfinak csak a próbálkozás jut, mert aki csak úgy vár és nem kezdeményez azt úgy hívják, hogy egyedülálló, később agglegény. Esetleg valami tuti pasi az akkire anélkül is rámásznak, hogy bármi komolyat csinálna.
"udvarolni az ferfiak kivaltsaga es tok jo dolog, es szep. nem kell tulzasba vinni de az egesz igy lett kitalalva. es mukodik is ha jol csinaljak."
Ma már nincs ilyen. Aki ezt a véleményt képviseli, az fogadjon el mindent úgy, ahogy "ki lett találva" és akkor felejtsen el egyenjogúságot meg mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!