Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez ugye vicc? Vagy minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye vicc? Vagy minden nő ilyen sekélyes?

Figyelt kérdés

"1. Legyen legalább 80 kg, sportos, de egy kicsit mackós.

2. Legyen legalább 185 centi, hogy fel tudjak nézni rá.

3. Legyen erélyes, de tudjon romantikus is lenni, és mindig nevettessen meg.

Nàlam ezek, amik kívànatossà tesznek egy férfit."

2017. okt. 22. 12:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Pont ezt kellene megérteni, hogy ez egy nemtől független dolog és egyformán kellene megítélni a sekélyes embereket, függetlenül attól, hogy most férfi vagy nő-e. De itt pont nem ez történt, hanem egyik esetben egyetértő moraj volt, másik esetben fujjolás. Miért? Most vonatkoztassunk el attól, hogy ezt a kérdést csak egy troll írta válaszként arra, elég volt a nemeket kicserélni a pozitívabb elbíráláshoz.

Férfiban és nőben is rengeteg olyan van aki elutasítja az iránta érdeklődőket, csak mert nem olyan, mint valamelyik híres popszar, sportoló(nő), modell vagy színész(nő). Még rosszabb az a fajtája aki összejön ugyan, de azonnal elhagyja, ha feltűnik valaki aki arra a bizonyos "álomképre" hasonlít, mert az még gerinctelenség is.

2017. okt. 22. 17:38
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik. De a többsége igen, ahogy a férfiak is, ez a szomorú igazság. Elváltként próbálok ismerkedni, és kezdek hányni az egésztől, alig pár hét után. Nem a külső a fő szempont nálam (igen, így igaz...) hasonló érdeklődésűeket próbálok megismerni- siker zéró. Egy nő akár egy férfi sajnos ált. pár másodperc alatt eldönti akar-e bármi továbbit az illetőtől. És pont. Lehet akármilyen személyiség, akármennyi belső értéke - smafu. Tisztelet a kevés kivételnek!
2017. okt. 26. 21:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Edgar, még mindig nem érted. Nyavalyog miatta, vagy kap ilyet? Ha igen, nem gond. Ha nem, akkor vigye lejjebb az igényeit vagy szenvedjen némán. Nemtől függetlenül. Mivel itt a pasik szenvednek főleg, te ezt nemi megkülönböztetésnek érzed, pedig nem az.
2017. okt. 27. 06:14
 24/24 anonim ***** válasza:
Én egyetértek Edgar-ral. Bár ez szubjektív, mert én jártam is így, nem is olyan rég, hogy elhagytak másért évek után... Az viszont könnyen bizonyítható, hogy igen, ez nemtől független jelenség, a megítélése viszont sajnos nagyban függ a nemtől. A férfiak többsége elismeri, hogy külső alapján válogat, egymás közt és a nőknek is. A nők többségétől viszont a jó életbe nem várhatjuk hogy az ellenkező nemnek is elismerje ezt :) A nők bonyolultabb lelkek mint mi férfiak, ezért is találnak inkább valami kifogást. A dolog pikantériája, hogy szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy ha kifogással utasítanak el férfiként rosszabbul esik, mintha szemembe mondják nem vagy az esetem, nem tetszel stb. Pedig épp a bántást akarják elkerülni és mégis telitalálat a kegyes hazugság :)
2017. okt. 27. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!