Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, ti próbáltátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti próbáltátok már a nőknél az ún. "antibókot"?

Figyelt kérdés

A rendes bókokat, dicséreteket mintha már elengednék a fülük mellett, semmi reakciót nem vált ki belőlük. Én úgy gondoltam tehát, hogy megfodítom a dolgot. Ma reggel a munkahelyemen az egyik hölgy munkatársam új frizurával jött dolgozni, vállig érőre vágatta a haját, előtte majdnem derékig ért neki. Összesereglett körülötte néhány munkatársa, főleg nők, gondolom, megvitatták, mi állt a dolog hátterében, miért döntött így, hogy áll neki, stb...

Én meg pont arra mentem egy stóc papírral a kezemben(fénymásolni indultam), megláttam a csajszit(régi kolléganőm egyébként), és odaszóltam: "Ejj, de csúnya vagy!" :DDD

És a reakción meglepődtem. Ahelyett, hogy elküldött volna a búsba, nagy röhögésben tört ki az egész társaság. A nőci a nevetés közepette utánam szólt: "Na várj csak, majd mindjárt kapsz a fejedre!" :DDD (Azt tudni kell, hogy imádjuk szekálni egymást.)

Szerintem egy jól irányzott és elhelyezett antibókkal komoly hatást lehet elérni a nőknél(mint ahogy ez itt is látható). Ha vevő a hülyeségre az illető, még a napját is fel lehet vele dobni. Egy sima bókra max. egy lájtos kis "köszönöm" érkezne, ezzel sokkal komolyabb hatást lehet elérni. :D

Ti próbáltátok már? Elértetek vele valamit? Úgy működött, ahogy ebben a sztoriban?

2017. jún. 26. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Ez megint valami agyament PUA-őrület lesz. :D

Nem, Kérdező. Nem szeretnék olyan nőkkel ismerkedni, akiknek az tetszik, ha lecsúnyázom. Olyannal se, aki viccesnek találja. Nekem normális nő kell.

Amúgy vigyázz, az alfahím és a mankó férfi után új gyakoris szállóigét alkothatsz ezzel az "antibókkal"! :D (Bár ne lenne igazam.)

2017. jún. 26. 17:05
 2/13 anonim ***** válasza:
99%

Ez nem antibók, hanem haveri cukkolás. Nektek van egy ismeretségetek, egy történetetek, amibe ez amúgy is belefér, és valószínűleg a hangsúlyodon is érződött, hogy ezt viccnek szántad.

Ugyanez kevésbé válna be egy első randin.

2017. jún. 26. 17:06
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
Még nem próbáltam, de a facebook ellensúlyozására lehet jól jön az antibók a nőknek, így visszaállítva kb normálisra az önértékelésüket a hercegnő szintről ;)
2017. jún. 26. 17:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az üres, sablon bókokat nem szeretem. Nem azért, mert hidegen hagy, hanem mert érzem, hogy nem nekem szól, hanem annak, hogy lyuk van a két lábam közt. Azt a bókot értékelem, ami valóban nekem szól, egyénileg, és nem csak egy sablon, ehhez viszont az kell, hogy a másik fél ismerjen. Pl. egy munkahelyemen egy férfikollégám volt, hogy úgy kérte a segítségemet valamiben, amihez ő kevésbé értett, hogy: "nekem órák, napok kérdése lenne rájönni, de te biztosan hamarabb megtalálod a megoldást", ami igaz is volt, és ez jólesett, mert ezt a dicséretet és elismerést olyan dologért kaptam, amiért én tanultam, képeztem magam, megdolgoztam. Nem pedig egy születési adottságért, hogy szép barna a hajam, azért nem tettem semmit, ilyen és kész. A tudásomért megdolgoztam, és jólesik, ha ezt elismerik.
2017. jún. 26. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem antibók volt, hanem a szokásos ugratás. Nyilván nem vette komolyan a lány a beszólásod.
2017. jún. 26. 17:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez sima haveri ugratás, az emberek nagy része már rájött, hogy létezik ilyesmi, nem találtad fel a spanyol viaszt.
2017. jún. 26. 17:33
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha ezt nem a kolléganőddel / régóta ismert barátnőddel játszod el, értelmes nő ott hagy téged a francba, mert ez nem antiból, se nem humor, abban a helyzetben ez suttyóság.

Előttem szólónak igaza van a személyre szóló bókokkal.

Azt meg nem is győzöm hangsúlyozni, hagy van különbség az "üres" és az "őszinte" bők között, még ha nem is feltétlen képességről van szó, hanem pl egy ruhában vadítóan néz ki a hölgyemény, és azért mondod, mert tényleg tetszik, vagy azért próbálsz bókolni, hogy lecsald a bugyiját...

Akiről ilyennel, vagy ilyne egyszerűen lecsalod a bugyit, arról más is le tudja csalni kevesebbel is...

2017. jún. 26. 18:01
 8/13 Estádio de Felchút ***** válasza:
Nexustól függ, hogy az "antibókodon" röhögnek, vagy egy "anyád!" felkiáltással otthagynak.
2017. jún. 26. 19:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy pofánb.sználak, ha engem csúnyáznál le...
2017. jún. 26. 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezt oviban is így csináltad, ha tetszett neked egy lányka. Nem emlékszel? 😂
2017. jún. 26. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!