Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én nem értem azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem azokat a magányos férfiakat, akik azért maradnak egyedül mert túl nagyok az igényeik, és elvárják hogy fiatal húszas szép lányok az ölükbe hulljanak?

Figyelt kérdés
Sok helyen láttam, hogy előnytelenebb külsejű férfiak panaszkodnak arról, hogy egyedül vannak mert nem tudnak barátnőt szerezni maguknak. Az ő külsejük nem valami vonzó, de elvárják a partnerüktől hogy bomba csajok legyenek. Ez csak szerintem értelmetlen

2017. okt. 22. 12:04
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenkit megérteni! Én sem értem néha magam.

Pont a fent említett kategória vagyok, 30-as, nem előnyös külső, szingli.

A kérdésedben esetemben annyi tévedés van, hogy nem elvárom, hogy bomba nő legyen a leendő párom, csak ha megkérdezik milyet szeretnék, akkor egy jobbat írok le mint reménybeli kép. De ez nem azt jelenti, hogy egy "kevésbé előnyös" paraméterekkel rendelkező lánnyal nem jönnék össze, nem értékelném. Nem a szépség az egyetlen dolog. Sok szép, de ostoba lányt látni, ugyanakkor van sok átlagos vagy kevésbé átlagos lány aki viszont intelligens. Nem a szépségen múlik a kapcsolat, mert az mulandó. Régebben én is voltam jobb formában, mostanra elszállt, mert nincs időm rá, hogy foglalkozzak a testemmel. Nőknél ugyanez megeshet.

A kísérletező lánynak üzenem: Ne egy egoista, nárcisztikus balfac alapján ítéljen. De sajnos jellemző a beképzeltség a mai fiataloknál. Ő fog találni magának egy plázacicát hasonló paraméterekkel, aki műkörmös szakmáját ideiglenesen feladja, hogy a "külföldi" üzletember kedvéért szüljön 1-2 gyereket.

Szóval nem annyira fekete/fehér/szürke kép, mint elsőre gondolják az emberek... :)

2018. jan. 2. 07:19
 32/43 anonim ***** válasza:
68%

Előnytelen kűlsejü pasi vagyok ez tény ! Régebben "kipróbáltam" amire gondolsz kérdező. A net őskorábsn a kép nélkűli ismerkedés ment ,majd a belső tulajdonságok alapján megkedveljük egymást-gondoltam. Sosem jött be.

10évet lépve az időben... Természetesen kialakúlt egy ìzlésem ami az idővel változik minimálisan. Kipróbáltam néha amire gondoltál a kérdésedben. Jóval a minimál szint alatti lányokkal randizni/összejönni. Mivel rájuk is sokan rájuk startolnak volt aki elzavart, jópáran vissza se ìrtak, néhánnyal összejöttem(legalább szép a szeme, legalább közös az ìzlésünk, mindenkibe kerestem a jót).Nagyon vágytam a szerelemre. Aztán persze pár hét alatt elkezdtek idegesìteni, minimális vonzalom is tovaszállt.

Elmúlt pár év: fordúlt a kocka, számomra szép,sőt nagyon szép, de elesett (ex pasija lelkileg leépìtette) lányokba futottam bele. Tudtam a varázs el fog múlni részükről, de gondoltam ha bizonyìtok van kis esélyem megtartani őket.

Hadd ne mondjam mindkét kategóriánál gond volt a szexxel részemről az első nem annyira tudott felizgatni, másodiknál pedig túlságosan jó akartam lenni.

Közben volt egy 3,5 0,5 1,1éves boldog párkapcsolatom is, most direkt csak a negatìvumokat ìrtam.

Még valami, abba a korba léptem, hogy kis túlzással a komoly 20on éveseknél és fiatalos 40alatti lányoknal/hölgyeknél/elvállt asszonyoknál is célkorosztály vagyok. Főleg a felső végletre jellmző , hogy túl vannak pár nagy szerelmen de tudják hogy a szépségük lassan kezd múlni és már csak érettebvek lesznek... és a külsejükkel hódítani egyre nehezebb lesz. ....És akciósan adják magukat.

Várom a lepontozást

2018. jan. 2. 07:54
 33/43 anonim ***** válasza:

Csak én nem értem azt, hogy minek jöjjön össze egy nem vonzó nővel, akivel nem lehet boldog? Miért zavar, ha panaszkodnak erről? Tudod nem könnyű egy normális párkapcsolatot találni és gondolom már szeretnének valaki mellett boldog lenni, szeretni és közös célokat kitűzni. Most szerinted jobb lenne, ha lejjebb adná és nem élvezné vele az együttlétet azt, hogy örömmel csókolja meg és ne undorral és, hogy örömmel szeretkezzen vele ne muszájból?

Tudod senki se tehet arról ahogy születik és kik tetszenek nekik. Igaz arról ő tehet, hogyha egészségtelenül elhízik és nem tisztálkodik rendesen és emiatt kerülik őt, ilyenkor megtudnám érteni azt amit mondasz, de nem ezt látom a kérdésedből. Az a fontos, hogy mindenki keressen magának olyan partnert, akihez vonzódni, szeretni tudja, mindent megtenne a párjáért és ne az az érzése legyen, hogy hát nem volt jobb csak ne legyek egyedül. Ha mindenki így gondolkozna, akkor mi értelme lenne a párkapcsolatoknak a szerelemnek a testi és lelki vonzalomnak?

2018. jan. 2. 07:54
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
33as nem értek veled egyet. Régen nem volt internet és húsbolt a fotókkal, meg hülye média reklámok, hogy mindenkinek zopmodellnek kell lenni, meg gazdagnak. Ma sajnos nagyon elszállt az emberiség és a nők még jobban mint a férfiak. Nem látják be, hogy a külső nem minden. Sokkal több boldog ember lenne ha fontosabb lenne az embereknek a belső. De sekélyes vagyunk. 50éves vagyok sok mindent tapasztaltam az életben. Legyen szó házibuliról,munkahelyről vagy egy rendezvényről a nők 90%a a 2-3 alfa hím férfi körül legyeskedik. Teljesen mindegy, hogy ki a foglalt, a bunkó ők végig mennek a csajokon. De egyébként van olyan férfi kollégám akiről a kérdésed szól. Kicsit duci is, meg bunkó de elvárná, hogy valami fullos nő éljen vele és inkább magányos. Sosem volt kapcsolata...
2018. jan. 2. 08:15
 35/43 anonim ***** válasza:

#35 Bocs, hogy ezt írom, de nagyon gyerekesen gondolkozol. Egy 16 éves srácnál még oké lenne ez, de ott leragadni, hogy vannak az alfák meg a béták ez még egy huszonéves embernél is gáz, mert nem minden ilyen fekete-fehér. A világ régebben se volt jobb, mindig voltak problémák, pláne 70 éve amikor komplett népességeket irtottak, bombáztak egy pokol volt Európában élni.

Tudod zsák a foltját, ha valakinek elég csak a külső és leszarja, hogy milyen belül azok megérdemlik egymást, de sok olyan ember van, akiknek nem elég csak a nagy mell, formás segg, vagy nők esetében izmosság, alfaság hanem ennél igényesebbek. Minek kell foglalkozni az olyan fogyatékosokkal, akik leszarják a másikat csak pózolnak egymással és csak a külsejükkel foglalkoznak. Annak örülök, hogy az ilyen csajok engem taszítanak, sokkalta inkább választanék egy visszafogott külsejű, de egy belsőre értékes nőt, mint egy műnőt, aki ha megszólal legszívesebben elmenekülnék onnan.

Azért van sok felszínes lány, mert sok férfiatlan pasasnak nincsenek igényei és csak a farkuk után mennek, ha nem lenne rájuk kereslet és megértenék azt, hogy inkább ők a hibásak ebben, akkor hidd el nem lennének olyan idióta lányok. Egy rendes diskurzust kéne ezekről a témákról indítani és nem leírni ezt a világot és magasztalni a múltat, hogy bezzeg az én időmben így meg úgy volt bezzeg most bla bla bla...

2018. jan. 2. 13:45
 36/43 anonim ***** válasza:
Mi ez, "túl nagyok a nők elvárásai" ellenkérdés? :-)
2018. jan. 2. 18:10
 37/43 anonim ***** válasza:
44%
Most ez egy provokáló kérdés? Ami arra van kihegyezve hogy a nők hagy válogassanak kedvükre. Mert kövér pasi ne akarjon vékony nőt! De átlagosat se! Csak a szintén dagik között keresgéljen! Erről szól a kérdés.
2018. jan. 21. 10:23
 38/43 Ketseg2017 ***** válasza:

NEM UNJATOK MAR NAPI SZINTEN FELTENNI EZEKET AZ ALTALANOSITOTT DOLGOKAT??????????????????

NEM, NEM EZ AZ ALTALANOS.

Erdekes, en sehol nem latom ezt, sot, en mindig azt latom hogy egy egeszseges ember, a sajat parjat talalja meg es vele megy a jovoben.

Soha a b*** eletben nem mukodott az, amikor total elelntetek voltak a felek.

Fogjatok mar fel...$$$

2018. jan. 21. 10:35
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

1, Nem vagyok egy Adonis, így;

2, Nem is várom el, hogy a másik fél egy Miss University legyen, se azt, hogy;

3, 20 éves legyen, csak;

4, lenne végre valaki, aki elfogad.

Ez megint egy általánosítás. 2 átlagos egyén is meg tud lenni egymással - bár vannak kivételek.

2018. jan. 21. 10:49
 40/43 anonim ***** válasza:
A nőket jobban érdekli a pénz, mint a külső, de az utóbbi is jó, ha nincs nagyon elhanyagolva.
2018. jan. 30. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!