Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én nem értem azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem azokat a magányos férfiakat, akik azért maradnak egyedül mert túl nagyok az igényeik, és elvárják hogy fiatal húszas szép lányok az ölükbe hulljanak?

Figyelt kérdés
Sok helyen láttam, hogy előnytelenebb külsejű férfiak panaszkodnak arról, hogy egyedül vannak mert nem tudnak barátnőt szerezni maguknak. Az ő külsejük nem valami vonzó, de elvárják a partnerüktől hogy bomba csajok legyenek. Ez csak szerintem értelmetlen

2017. okt. 22. 12:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
52%

"Az ő külsejük nem valami vonzó, de elvárják a partnerüktől hogy bomba csajok legyenek. Ez csak szerintem értelmetlen"

Attól is függ szerintem, ők jók-e valamiben. Mert ha az említett csaj mondjuk - mai mértékkel nézve - jól néz ki, de ez az egyetlen képessége, akkor úgy is simán lehetnek kvittek, hogy a srác nem néz ki jól, de valami másban jó.

2017. okt. 22. 12:20
 12/43 anonim ***** válasza:
20%
Honnan tudod, hogy nekik bomba csajok kellenek? Konkrétan ezt mondták neked? És azt honnan tudod, hogy kinek mi a gyönyörű? Én pl. sok olyan lányt tartottam már gyönyörűnek és bombázónak, aki a többség szerint lehet, hogy csak átlagos lett volna.
2017. okt. 22. 12:22
 13/43 anonim ***** válasza:
61%
Én értem. Balherék. Kapni szeretnének jót, de felmutatni már nem tudnak nagyon valamit és ba$znak is tenni érte, csak a sírás megy. Ez olyan, mint amikor valaki szeretne izmosabb vagy vékonyabb lenni, de tenni már nem tesz érte. Vágy van, erőfeszítés nincs = rostonsült BBQ -s galamb várása.
2017. okt. 22. 12:23
 14/43 A kérdező kommentje:
Utolsó: olyan lányokat mutattak példaként, hogy rájuk se néznének és panaszkodtak, akik tényleg a közvélemény szerint gyönyörűek.
2017. okt. 22. 12:24
 15/43 anonim ***** válasza:
20%
Abban mi a túl nagy igény, hogy legyen értelmes, művelt, sokoldalú egy nő, aki érzelmileg helyes és tiszta életet él, nem beszélve arról, hogy legyen saját gondolatvilága és érdekeljék a velősebb gondolatok, témák a felszínességet mellőzve? Ja, hogy te a küllemről beszélsz? Elég sekélyes lehetsz, ha azon túl nem látsz.
2017. okt. 22. 12:25
 16/43 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Nem erről beszélek.

Hanem hogy azok sekélyes férfiak, akik a szép külsőt várják el, nem gondolják hogy akkor nekik is az kene legyen?

2017. okt. 22. 12:27
 17/43 anonim ***** válasza:
30%

Ez is olyan ami fordítva is igaz, itt az oldalon. Simán szólnak le a női felhasználók, a közvélemény szerint nagyon jóképű, jó alkatú férfiakat. Szóval ez is kétoldalú dolog, jó lenne nem csak az egyik nem szemétségeire fókuszálni, hanem az érem mindkét oldalát megfigyelni és rájönni, hogy ez egy emberi tulajdonság, csak vannak akik leküzdik.

2017. okt. 22. 12:31
 18/43 anonim ***** válasza:
20%
#14: Valószínűleg sok mindenki így van ezzel nemtől függetlenül, gyanítom, hogy a nők zöme sem az átlagos vagy az alatti külsejű hapsikra csorgatja a nyálát. A másik dolog meg az, hogy sokszor pont azt hangoztatjátok, hogy a külső nem minden, és hogy egy átlagos külsejű faszinak is lehet bomba nője, mert a külsőt sok mindennel lehet kompenzálni. Ha meg ez igaz, akkor miért ne vágyhatna bárki bármire? Vagy akkor mégsem igaz?
2017. okt. 22. 12:35
 19/43 anonim ***** válasza:
87%

"Nem adom fel a szabadságom csak szép és fiatal csajért."

Az a szép és fiatal csaj is egyszer megöregszik, és előre nem látható, hogy milyen lesz akkor majd.Vagy simán eldobod, ha már 5 évet öregszik?Inkább maradj egyedül, szép és fiatal csaj nélkül.Mindenki jobban jár.

2017. okt. 22. 12:38
 20/43 A kérdező kommentje:
De ha valaki felszínes, miért várja el a másiktól, hogy ne legyen az? Ha szep lányt var el, hogy nem ötlik fel a fejében, hogy a szep lány meg jóképű férfit akar? Vagy miért haborodik fel rajta?
2017. okt. 22. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!