Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiak, ha egy parkban egyedül üldögélne egy lány és tetszene. Odamennél hozzá?
nem
nem szoktak a lányok egyedül üldögélni a parkban.. ha mégis akkor vagy olvas (ez a ritkább) vagy bele van buzulva a telefonjába.
Amúgy meg honnan tudjam, hogy ismerkedni akar? Lehet, hogy épp a párját várja és leült.. azért az elég ciki helyzet lenne, ha épp megjelenne a pasija, miközben én a csajt akarom fölszedni.
Több dolog miatt sem. Nem tudom, hogy van-e barátja vagy épp vár-e valakit, egy idegen lánnyal nem tudom, hogy miről lehetne beszélni, plusz ha nem jövök be neki, akkor elmebetegnek fog nézni.
Egyszer akartam ilyet csinálni. Amikor elindultam a lány felé, akkor érkeztek meg a barátai, szerencsére nem tűnt fel senkinek a szándékom.
Tudod Te, hogy hogyan reagál a valóságban egy nő egy ilyen szitura?
Rögtön magához kapja a táskáját (hátha azt akarod megfújni), utána furán, ijedten néz rád, hogy mi a fenét akarsz tőle, közli, hogy van barátja aki mindjárt megjön (akkor is ha nincs, mert reméli, hogy ettől lekopsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!