Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiak, ha egy parkban egyedül üldögélne egy lány és tetszene. Odamennél hozzá?
Ha mindenki csak úgy odaballagna ahhoz, aki neki tetszik, tele lennének a sittek "zaklatókkal".
A szimpla megjelenésnél azért több kell, te lány.
Pölö szemkontakt, vagy bármilyen, személyre szóló pozitív jelzés. Anélkül ugyanis te is csak egy vagy a sok szép lány közül.
Sosem csináltam még ilyent, csak hasonlót, mert nem volt annyira szükség, de amúgy szerintem simán csinálnék ilyent, ha nagyon fel akarnék szedni valakit. Persze nem az odamenéssel kezdődik, azt némi szemkontaktus, és enyhe elmosolyodás kéne, meg némi pozitív kisugárzás. Szerintem a lekoptatós csajokon kívül sok csaj van, aki még értékelné is, hogy vannak tökös pasik is... Legfeljebb elmondja, hogy pasija van, s kész.
Azt mondják, az egyetlen labda, ami biztos nem lesz gól az az, amelyiket el sem rúgnak. Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!