Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is éreztetek már úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is éreztetek már úgy hogy nem hiányoznak az életetekből a nők, mert jól érzitek magatokat egyedül is?

Figyelt kérdés
A társaságomban ez furcsálló nézéseket váltana ki, mert nem úgy vagyok számon tartva a barátok körében mint aki nem imádja a lányokat meg a szexet, sőt! Pont ellenkezőleg. Azonban már egy jó féléve nem voltam nővel (pedig lenne jelentkező), és mindezek ellenére nem érzem azt hogy hiányoznának nekem. Csak a saját dolgaimra koncentrálok mostanában, jól érzem magam a bőrömben nőtlenül is! Veletek is volt már ilyen? 28/F

2017. jan. 24. 20:27
1 2
 1/11 llorTllorT ***** válasza:
0%
nekem mindig kellett és kell legalább egy jó dög.te homokosvagy.
2017. jan. 24. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
31 éves nőként gondolom ugyanezt, Én már másfél éve nem voltam senkivel és nem is akarok!
2017. jan. 24. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

3 éve van ez velem is. Üdv a klubban. És igen, normális, hogy hülyének néznek, mindenkivel ez van.

30/f

2017. jan. 24. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

Évek óta egyedül már, elvagyok...

41 f.

2017. jan. 24. 20:38
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Én ilyen nyálas, romantikus szerelemre vágyom. Ja, mégsem. Jó lesz egy könnyed kis barátnő, akivel kekszelgetünk és jól elvagyunk. :)
2017. jan. 24. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

37 éves férfiként 2 éve egyedül egy piszok hosszú kapcsolat után, és még mindig nem tudtam feladni a keresést, pedig az élet minden más területén sikeres és boldog vagyok.

Mindig eldöntöm, hogy akkor elengedem ezt, hogy egyedül jobb lesz, hogy a saját dolgaimra koncentrálok csak, de hiányzik egy társ.

Azt hiszem kicsit irigylem azokat, akiknek ez összejön.

2017. jan. 24. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

Nőként, ha hozzászólhatok :)

Nem hiányzik nekem sem a "férfi nem".

Nyilván, ha a "szőke herceg" ( aka. Életem Szerelme, AZ Igazi....-nem, mintha hinnék ebben) épp kikötné a lovát a kerítéshez, nem hajtanám el a seprűmmel- de mivel ennek az esélye igencsak elhagyagolható..én pedig nem sokat teszek érte, hogy "összeszedjem valahol".

Teljes vagyok férfi nélkül is. Jól érzem magam.

Ez nem jelenti azt, hogy néha nem esne jól, ha lenne valaki, akivel megosztom az életemet; de, ha nincs, hát nincs :)

27N

2017. jan. 24. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell ilyen drasztikusan felfogni, legalább megtanultok főzni, minél hosszabb ideig vagytok egyedül annál ügyesebbek lesztek, ugyhogy hajrá O:)
2017. jan. 24. 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:
31%

Már akkor is szerettem és tudtam főzni, amikor barátnőm volt. Szóval ezért megspóroltam volna az egyedüllétet

(meg vasalni, meg takarítani, a mosógép az egyetlen újdonság az életemben, de azt 10 perc alatt megtanultam, szóval nem kellenek hozzá évek :))

2017. jan. 24. 21:57
 10/11 tooHandsome ***** válasza:
0%
Soha életemben nem éreztem még így magam egy percre sem és ezt komolyan mondom! :D A legfőbb motivációm is a punci általában. Jó néha egyedül lenni félre vonulni vagy haverokkal lenni de sosem utasítottam volna vissza akkor sem ha hopp az ölembe esett volna egy csaj. Szóval ja te gyökér vagy
2017. jan. 24. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!