Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is éreztetek már úgy hogy nem hiányoznak az életetekből a nők, mert jól érzitek magatokat egyedül is?
3 éve van ez velem is. Üdv a klubban. És igen, normális, hogy hülyének néznek, mindenkivel ez van.
30/f
Évek óta egyedül már, elvagyok...
41 f.
37 éves férfiként 2 éve egyedül egy piszok hosszú kapcsolat után, és még mindig nem tudtam feladni a keresést, pedig az élet minden más területén sikeres és boldog vagyok.
Mindig eldöntöm, hogy akkor elengedem ezt, hogy egyedül jobb lesz, hogy a saját dolgaimra koncentrálok csak, de hiányzik egy társ.
Azt hiszem kicsit irigylem azokat, akiknek ez összejön.
Nőként, ha hozzászólhatok :)
Nem hiányzik nekem sem a "férfi nem".
Nyilván, ha a "szőke herceg" ( aka. Életem Szerelme, AZ Igazi....-nem, mintha hinnék ebben) épp kikötné a lovát a kerítéshez, nem hajtanám el a seprűmmel- de mivel ennek az esélye igencsak elhagyagolható..én pedig nem sokat teszek érte, hogy "összeszedjem valahol".
Teljes vagyok férfi nélkül is. Jól érzem magam.
Ez nem jelenti azt, hogy néha nem esne jól, ha lenne valaki, akivel megosztom az életemet; de, ha nincs, hát nincs :)
27N
Már akkor is szerettem és tudtam főzni, amikor barátnőm volt. Szóval ezért megspóroltam volna az egyedüllétet
(meg vasalni, meg takarítani, a mosógép az egyetlen újdonság az életemben, de azt 10 perc alatt megtanultam, szóval nem kellenek hozzá évek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!