Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én nem értem azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem azokat a magányos férfiakat, akik azért maradnak egyedül mert túl nagyok az igényeik, és elvárják hogy fiatal húszas szép lányok az ölükbe hulljanak?

Figyelt kérdés
Sok helyen láttam, hogy előnytelenebb külsejű férfiak panaszkodnak arról, hogy egyedül vannak mert nem tudnak barátnőt szerezni maguknak. Az ő külsejük nem valami vonzó, de elvárják a partnerüktől hogy bomba csajok legyenek. Ez csak szerintem értelmetlen

2017. okt. 22. 12:04
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
68%
En huszas lany vagyok, de en is ugyanezt tapasztalom. Fullos testu, arcu macakat akarnak. Ok nem tudnak felmutatni semmit. Tettem egy probat. (Teszteltem, szoval minden tudatos volt) Tudni kell rolam, hogy magas vagyok, vekony, homokora alak. Szoval buliban osszeismerkedtem egy szamomra nem tul vonzo urgevel. "Meretre vagott borosta", divatos szerko, "ki vagyok, mi vagyok tipus". 26 eves volt, anyukaval el, ceges autoval nyomul, imadja fotozni magat es mindig dicseri a kulsejet. Aznap este felakart vinni, de nem mentem. 2 hetig "randiztunk". Alig volt kozos temank, de nem adtam fel. Vacsizas, setalas kozben a telefont nezegette, ha elment mellettunk egy csaj, majd kiugrott a szeme, a mellet, popojat nagyon megnezte, bamulta. Majdnem felkepeltem, de rendes es aranyos lany vagyok... Elovettem a "csigaszemem" es csak noi nevek voltak a telefonjaban. Ejha... Probalta bujtatni persze... Szoval ket hetes randi utan feljott hozzam. Filmet neztunk, termeszetesen motivalo, gyuros filmet, amin majdnem bealudtam... Film utan foztem neki vacsorat, leultettem beszelgetni: Baratnok? Tervek? Hat kb.5 csajnal fekudt le es volt egy "talan" kapcsolata... munka teren most dolgozik egy cegnel, de amugy o Mustangot akar, meg fullos lakast, de kulfold is szoba johet. Es o amugy nagyon helyes, jokepu es meg boven van ideje mindenre. 26 eves... Oke, tovabb megyek. Megcsokoltam. Mintha egy HALLAL csokoloztam volna. Borzaszto volt. Szoval nem birtam tovabb es megkoszontem az estet. SEMMI SEM VOLT JO. Egoista, onimado fazon, randikon mas noket is bamul, mas noknek ir, nem tudott mirol beszelni, alig volt kozos tema. Szoval katasztrofa volt. De azert o fullos csajt akar... Es nem egy ilyennel talalkoztam sajnos... marmint ez volt az egyetlen "teszt".
2017. okt. 22. 13:00
 22/43 anonim ***** válasza:
7%
Úgy érzik jobb egyedül, mint veled "kedves" kérdező, fogadd el a döntésüket és ne áskálódjál!
2017. okt. 22. 14:14
 23/43 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem attól függ. Nyilván mindenkinek az tetszik, aki szép. A baj akkor van, amikor valaki elkezdi utálni a másik nemet. Én pl. sose voltam vonzó nagyon, de ezt nem a másik nemnek rovom fel. Szomorú, meg minden, de nem a többiek tehetnek róla.
2017. okt. 22. 18:06
 24/43 anonim ***** válasza:
92%

"Valószínűleg sok mindenki így van ezzel nemtől függetlenül, gyanítom, hogy a nők zöme sem az átlagos vagy az alatti külsejű hapsikra csorgatja a nyálát. "

De szerintem a nyálcsorgatás az elvárás két külön dolog. Én nőként csorgatom a nyálam mondjuk Chris Pine-ra, de nem tartom a férfinem szégyenének azt, hogy ő nem akar velem járni, és nem szidom emiatt fennhangon a férfiakat. És a gyakorlati életben a nekem tetsző férfiak azért hús-vér létező emberek, nem Photoshop-szökevények.

2017. okt. 22. 18:10
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt vesszük alapul hogy egy nap van minimum 20 ilyen kérdés akkor ezek szerint nem csak te nem érted.
2017. okt. 23. 09:26
 26/43 anonim ***** válasza:
73%

Ez így igaz ahogy mondod. Nézd meg itt a GYIK-on síró-rívó pasik tömegét akik nem tudnak a való életben hús-vér nőt szerezni maguknak.

Talána tükör elé kellene állni, aztán kritikusan összeírni a tulajdonságokat, külsőt belsőt egyaránt. Ha ez megvan akkor ugyanilyen paraméterekkel keresni nőt. Tuti hogy tömegével lennének jelentkezők.

De az alacsony kopasz kövér pasi aki lusta is nem úgy keres nőt hogy: legyen kövér, alacsony, és legyen kusta. Neki a magas fiatal csinos házias nő kell.

2017. nov. 10. 00:59
 27/43 anonim ***** válasza:

21-es lány

Respect! <3

Totál igazad van.

2017. nov. 10. 01:06
 28/43 anonim ***** válasza:

Hmm. Én olyan barátnőt szeretnék magamnak, aki tetszik. A múltban is ilyenek voltak, és addig nem kezdek komoly kapcsolatba, amíg újra nem találok ilyet. Ha ez éveket vesz igénybe, akkor éveket várok...

De szerintem ez a legtöbb embernél így van.

2017. nov. 14. 23:49
 29/43 anonim ***** válasza:
50%
És azt megfigyeltétek már, hogy ezek az igényes férfiak amikor megszólalnak, az többnyire olyan, mintha Lakatos Márkot hallanád? De vajon mitől? :)
2018. jan. 2. 06:13
 30/43 anonim ***** válasza:
54%
Kaptál már egy pár választ, még sem engeded el a kérdést. Mit szeretnél hallani?
2018. jan. 2. 06:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!