Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy pasi a munkahelyen, akinél többször is észre vettem, hogy néha-néha rám pillant. Köszönésnél mélyen a szemembe néz, kb a lelkemig :D Ha a közelébe kerülök hirtelen hangosabban dumál a haverjaival. Van, hogy egy busszal megyünk, de sosem ül le mellém csak nézeget felém. Nem beszéltünk még egyszer sem. Leszólítsam én? Vagy félreértem a jeleket?

2017. okt. 21. 15:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én már úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy oda sem megyek senkihez, nincs szükségem a sok flegma, életunt, kommunikálni képtelen, telefon mögé bújó, netán durván önbizalomhiányos csajhoz. Pedig nem a cicababák kellenek nekem, de még az átlagos lányok többségétől sem sok jót kaptam, pedig sosem zaklattam senkit, normálisan közeledtem, és inkább már nem is kezdeményezek senkinél, inkább más dolgokra fordítom az időmet és az energiámat. De persze ez csak én vagyok, nem tudom, másnak mi járhat a fejében, hogyan gondolkodik ezekről a dolgokról, lehet, hogy az illető hapsinak csak egy dugásra kellenél, vagy félénk, vagy a rossz tapasztalatai miatt nem mer lépni. Szerintem adj neki visszajelzést, senki sem gondolatolvasó, hogy tudja, te most szeretnél-e ismerkedni vagy nem, de odamehetsz hozzá te is, ha már egyszer kellett nektek az egyenlőség.
2017. okt. 21. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!