Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszem neki, miért nem lép?
Van egy pasi ,akivel egy helyen dolgozunk..és àllandóan néz van hogy feltűnően,mindig ott bóklàszik ahol Én vagyok.
Kinyitja az ajtót nekem,és biztos forràsból is tudom hogy tetszem neki..jeleket is adtam hogy nekem is bejön.
De még se lép..az igaz hogy nem ismerjük egymàst de akkor is,ennél többet nem tudok meg nem is szeretnék tenni.
Nem vagyok kezdeményezős típus ,meg hàt az nem is a làny dolga.
Óvatos a pasi,vagy még nem zárta le az előző kapcsolatát.
Kérdezgess felőle az elején óvatosan,haladj napról-napra.
F.
1: rà mosolyogtam ,csak màr néha tök zavarba hoz mert néz mindig:D
2: ha lenne baràtnője,szerintem nem velem lenne minden nap elfoglalva + olyan volt az egyik nap mintha meg akarna szólítani,de aztàn mégsem.
"meg nem is szeretnék tenni"
Szóval inkább várod a sült galambot, meg majd azt, hogy ő csinál mindent. Ez igazolja, hogy annyira azért nem szeretnél vele megismerkedni.
Akkor te is ilyen "ákos-féle" klasszikus nő vagy? :D
Nem a nő dolga kezdeményezni. Miért? Persze oké, ha a srác nem mer, akkor mit akar egy nőtől, de azért nem kellene ennyire egyoldalúan hozzáállni.
Amúgy meg egy mosoly még nem sok. Gondolom láttad már a felháborodott lányok kérdéseit itt, akik azt írták, hogy kedvesek valakivel, és egyből azt hiszi a másik, hogy akarnak tőle valamit.
Ha a srác nem kezdeményez, annak oka van. Van valakije, vagy nem mer, esetleg nem értékelte egyértelműnek a jeleidet.
Lehet ám máshogy is, hadd ne nekem kelljen magyarázni a női praktikákról egy lánynak. :D
Nem is arra gondoltam, hogy menj oda és hívd el randira... Hanem beszélgetéseket kezdeményezz, mindegy hogyan (lehetőleg csak sima ártatlan módon). Aztán, ha tetszel neki, akkor majd elhív. Ha nem, akkor a "biztos forrás" nem is olyan biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!