Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha képekről tetszem a srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha képekről tetszem a srácnak akkor valószínű, hogy élőben is fogok?

Figyelt kérdés
A képeim engem tükröznek, nagyon minimális változtatások vannak pl a fényerőn meg ilyenek. Azt még senkitől nem hallottam vissza, hogy más vagyok mint a képeken, de volt olyan akivel azért mégsem jött össze a dolog az a jó kérdés, hogy azért mert nem tetszettem nekik vagy a személyiségem. Ti nektek ebben mi a tapasztalatotok? Volt olyan, hogy valaki képről nagyon tetszett de élőbe már nem, pedig olyan volt mint a képeken?
2017. szept. 5. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, vannak, akik képen szebbek mint élőben, és fordítva is. Az egy dolog, hogy a barátok, családtagok szerint nem vagy más, ők "minden oldaladról" ismernek téged. De egy idegen lehet, hogy másképp lát téged - egy szó mint száz, igen, van rá esély, hogy élőben mégsem tetszel majd neki.
2017. szept. 5. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igen, legalábbis külsőre, de azért az még csak egy jó "alap", a lényeg utána dől el.
2017. szept. 5. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Én olyannal még nem találkoztam(pedig sok randim volt már netről, főleg tinder), aki pont olyan lenne képeken, mint élőben. Van, hogy csúnyább, van, hogy sokkal jobban néz ki.
2017. szept. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!