Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit már zsinórban 30 nő visszautasított akkor valószínű hogy a 31. is vissza fogja utasítani?
Egyaltalan nem biztos.
Azonban erdemes kritikusan elemezni a helyzetet. Siman lehetseges, hogy tök jol probalkozott, de pont belefutott egymas utan 30 hüseges, kapcsolatban levö nöbe (ami azert nem is lehetetlen).
Amikor nekem volt a "tanulasi" idöszakom, akkor lany ismeröseimtöl, osztalytarsaimtol (ez meg korai tini korszak volt) vagy eppenseggel a visszautasito lanytol megkerdeztem, hogy hogyan jartam volna sikerrel.
Öszinten bevallva, volt köztük olyan, aki ezt annyira aranyosnak talalta, hogy meghivott egy kavera, orakig elbeszelgettünk es vegül azt is meg akarta tanitani, hogyan kell csokolozni, ami meg mar többhöz vezetett. Nyilvan a legtöbb valami kiterö valaszt adott, mert nem volt ideje/kedve vagy eppenseggel nem akart megbantani. Azonban sok haznos infot es segitseget szereztem igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!