Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban esélytelen egy túlsúly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban esélytelen egy túlsúlyos férfi az ismerkedésben és szerelemben, vagy a hozzáállás baj egy ilyen szituban?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem egy izompacsirta, nincs lapos hasa, tényleg feleslegesen próbálkozik, vagy az a gond, hogy belesüpped egy olyan világképbe, ahol elhiteti magával, hogy senkinek sem kell a külseje miatt?

2017. okt. 21. 13:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

*hogy én

Elnézést.

2017. okt. 21. 15:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy legalább 110-120 kilós barátom és a felesége épp most várják az első babájukat. Szóval nem, nem esélytelen? Jó a csaj se egy 45 kilós modellalkat, de egyáltalán nem csúnya amellett, hogy molett.
2017. okt. 21. 18:40
 13/18 anonim ***** válasza:
A kérdőjel véletlen volt.
2017. okt. 21. 18:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, mindegy, kiről van szó, de akkor vegyük úgy, hogy nem rólad, rendben. Nekem van a családomban túlsúlyos, több is. Először csak kicsit voltak túlsúlyosak, aztán egyre jobban. Idővel kivétel nélkül jelentkeztek náluk egészségügyi problémák, amik miatt most már orvosokhoz járnak. Volt egy kolléganőm, aki emiatt odáig jutott, hogy ráment a lába, először csak injekciózták, ami egy darabig jó is volt, de végül műteni kellett. Nagyon könnyű elhagyni magad, és ezt megmondhatod az ismerősödnek is. Az ő érdeke. Aztán ha nem figyel oda magára, akkor így járt, valamiből az egészségügynek is meg kell élni.
2017. okt. 21. 22:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha nem szélsőségesen kövér, akkor tuti a hozzáállás a baj. Vagy már eleve vesztesként megy oda, és az nem vonzó (egyik nem esetében sem... többen jöttek oda, amikor biztos voltam magamban nőként is, amikor depis voltam, akkor kerültek, mint a pestist, pedig nem változtam külsőre), vagy nem jó helyen, hozzá illő nőknél próbálkozik.
2017. okt. 22. 01:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de miért nem lehet lefogyni?! A boldogság nem jön csak úgy, tenni kell érte! Nem a sebeinket nyalogatni és majd lesz valami... èn nem jönnék össze soha túlsúlyos (100 kg+os) emberekkel mert gyengék és hazudósak. Ez a tapasztalatom, sajnos... ha egyszer találkoznék olyannal, aki nem ilyen, akkor lehet más lesz a véleményem.
2017. okt. 22. 11:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Attól függ kinél próbálkozol. Ne várd el, hogy sportos, vagy legalábbis nem túlsúlyos lányok érdeklődését felkeltsd.
2017. okt. 22. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:
17: jöttem össze 110 kilósan (180 centi) vékony, sportos lánnyal, aki addig hasonlóan sportos/izmos pasikra volt rácuppanva. Nem volt egyszerű menet, és nyilván segített, hogy keresztszalag-szakadás utáni, sport nélküli de táplálkozáson nem változtató életmód miatti elhízásról volt szó, nem a "szokásos" lusta vagyok, beleszarok életvitel okozta.
2017. okt. 22. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!