Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak maguk sem tudják, mit akarnak?
Egyszer azért megy a hiszti, mert miért sminkelnek a nők, legyenek természetesen, smink nélkül, saját hajszínnel szépek.
Megint máskor meg azért rinyálnak, mert a nők nagyrésze mekkora igénytelen, a haját nem festi, sminket sose visel, milyen lepukkantak már fiatalon
És ez így hetente váltakozik itt....
van aki ezt van aki azt szereti
látszik te még nem ismered az eltérő igényeket, mindenkit egy kalap alá veszel
Azert itt tobb ember is megfordul, igy van aki azegyik mellett kardoskodik. Van aki a masik mellett, s ez nem azt jelenti, hogy megvaltozik a velemenye, csak annyit, hogy xy az egyik kerdeshez ir valaszt, xz meg a masikhoz.
Amugy az emberek nagy reszenek fogalma sincs mit akar. S ez igy normalis.
Én tudom mit akarok!! ...
Az nem lehetséges hogy olyat fogtál ki , aki nem tudja hogy mit akar?
Én várok ra míg kell, elvégre nekem is örömet okoz ha szép, vásárlás együtt, mindent megbeszélni. Stb...
Én örülök ha egy no igényes , ápolt és mindenki megnézi hogy milyen csinos és változatosan öltözik , haja színe stb...
"És ez így hetente váltakozik itt...."
Ezzel mi a gond?
Egyik héten a sminkpártiak vannak itt, másik héten meg a természetességet szeretők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!