Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert csak az idos es caunya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csak az idos es caunya vagy igenytelen ferfiak akarnak udvarolni nekem?

Figyelt kérdés

25eves igenyes, talpraesett, sokak szerint szep lany vagyok.

Nornalisan oltozkodom es olykor sminkelek a munkahelyemre.

Szepseg ide vagy oda...mar nekem ciki -es a kollegaim is nevetnek- mert csak az idosebb , tipikusan nagydarab behemot, csunya es igenytelen kategoria flortolne es udvarolna nekem..de azok pofatlanul.

Mit csinalok rosszul hogy csak ezek talalnak meg?

2017. szept. 28. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Talán mégsem vagy szép. Mutass képet!
2017. szept. 28. 15:13
 2/10 A kérdező kommentje:

Mivel vendeglatozom, igy elkerulhetetlen az emberekkel valo kommunikaciom.

Ma is szerelok voltak bent az etteremben. Az egesz brigadbol egyetlen ferfi volt veluk, akit jokepunek talaltam.

Persze hogy O cska ritkan mosolygott ram.

Tipikus..hogy megint a leggazabb es legigenytelenebb legeltette rajtam a szemet es probalta volna tenni az ajanlatait-ha hagyom.

2017. szept. 28. 15:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem kuldok kepet senkinek.

Ez nem ismerkedos oldal

2017. szept. 28. 15:17
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Kép?

Ha túl talpraesett vagy, nagyszájú, 'letaposok mindenkit, aki az utamba kerül' típus vagy, az engem taszítana. Persze nem azt mondom hogy ilyen vagy, csak más nem jut eszembe.

2017. szept. 28. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

a legjobban a feedback-ből tudja az ember milyen kategória.

lehet te magad annak látod aminek látni akarod, de ha a körülötted lévők másnak látnak, akkor az már a saját szoc problémád, hogy nem hiszel nekik.

2017. szept. 28. 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Vagy vannak azok a típusú lányok, akiket szépnek mondanak, de azért annyira mégsem azok. Hülye példa, más nem jut eszembe, de például ott volt régen Dido.
2017. szept. 28. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
És vannak azok a lányok, akik relatíve tényleg szépek, de semmi különös. Nem elég karakteres az arcuk, nem annyira jó a kisugárzásuk. Pl. Dundika régen.
2017. szept. 28. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg szep lennel a jo pasik udvarolnanak neked. A sajat kategoriadban keresgelj.
2017. szept. 28. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Hat pedig 25 evesen igazan kepes lehetnel levonni a konzekvenciakat.

Mindenki a sajat kategoriajaban keresgel!

2017. szept. 28. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez az a ferfikategoria aki a legkevesebb gatlassal rendelkezik. A te korosztalyod teli van gatlassal koszonhetoen az ostoba elvaraosknak meg a mediabol arado megfelelesi kenyszerrel
2017. szept. 28. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!