Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csak az idos es caunya vagy igenytelen ferfiak akarnak udvarolni nekem?
25eves igenyes, talpraesett, sokak szerint szep lany vagyok.
Nornalisan oltozkodom es olykor sminkelek a munkahelyemre.
Szepseg ide vagy oda...mar nekem ciki -es a kollegaim is nevetnek- mert csak az idosebb , tipikusan nagydarab behemot, csunya es igenytelen kategoria flortolne es udvarolna nekem..de azok pofatlanul.
Mit csinalok rosszul hogy csak ezek talalnak meg?
Mivel vendeglatozom, igy elkerulhetetlen az emberekkel valo kommunikaciom.
Ma is szerelok voltak bent az etteremben. Az egesz brigadbol egyetlen ferfi volt veluk, akit jokepunek talaltam.
Persze hogy O cska ritkan mosolygott ram.
Tipikus..hogy megint a leggazabb es legigenytelenebb legeltette rajtam a szemet es probalta volna tenni az ajanlatait-ha hagyom.
Nem kuldok kepet senkinek.
Ez nem ismerkedos oldal
Kép?
Ha túl talpraesett vagy, nagyszájú, 'letaposok mindenkit, aki az utamba kerül' típus vagy, az engem taszítana. Persze nem azt mondom hogy ilyen vagy, csak más nem jut eszembe.
a legjobban a feedback-ből tudja az ember milyen kategória.
lehet te magad annak látod aminek látni akarod, de ha a körülötted lévők másnak látnak, akkor az már a saját szoc problémád, hogy nem hiszel nekik.
Hat pedig 25 evesen igazan kepes lehetnel levonni a konzekvenciakat.
Mindenki a sajat kategoriajaban keresgel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!