Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak körében miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak körében miért elterjedt az a nézet, hogy "csak az a nő foglalt, amelyiken fekszenek"?

Figyelt kérdés

Ugye nem kell ecsetelni, hogy ebben burkoltan benne van, hogy nem tisztelik, ha egy nő párkapcsolatban van és ennek ellenére rányomulnak, partiképesnek tartják. Ez nagyon szánalmas, de tényleg sok férfi van, aki nem ismer se istent, se embert, ha vonzódik egy nőhöz és tényleg mindenáron meg akarja kapni. A foglalt státusza sem riasztja vissza, sőt, kihívásnak veszi a helyzetet és emiatt még nagyobb elánnal megy neki a dolognak.

Miért gondolkodik így sok férfi? Miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki már megtalálta a párját és nem akar ismerkedni? Ennyire benne van minden férfiban, hogy szereti feszegetni a határokat? Vagy férfias érzés a konkurencia legyőzése? Ki mit gondol erről?

2017. okt. 19. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Ettől nekem is hidegrázásom van, pedig férfi vagyok. Hülyeség :) Igenis léteznek hűséges nők/férfiak is. Én magamból indulok ki, mert ha szeretek valakit, akkor nem érdekel más nő, pl. :) Tudom, hülye szentimentális alkat vagyok, büszkén vállalom. :D
2017. okt. 19. 16:06
 12/17 Heart of Darkness ***** válasza:
92%
Ez csak a tapló "férfiak" körében elterjedt mondás.
2017. okt. 19. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Imádom ezt a női hisztériát, kérdező! 😁
2017. okt. 19. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Mert a nők vagy lecserélik az aktuális párjukat másra vagy pedig félrekufircolnak.

De most tényleg, nézzen minden nő magába és a barátnőire. Mennyi olyan esetet tud ahol egy nő tudatosan szakított majd jó ideig egyedülálló volt és úgy keresett valakit vagy épp nem lépett félre az első adandó hullámvölgynél?

2017. okt. 19. 18:38
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

Mert már volt ilyenben részem, hogy dugtam lánnyal, aki elvileg "sokéves, szerető párkapcsolatban élt". Csak hát amikor a farkam a puncijába mártottam, akkor kiderült, hogy ez a "többéves, szerető..." rész mégsem igaz.

Ha a világon MINDEN nő hűséges maradna, akkor azt mondanám oké, hülyeség próbálkozni. De így hogy sok nő van, aki megcsalós, így érdemes, mert belefuthatsz olyanba, aki akar szexelni.

2017. okt. 19. 18:47
 16/17 anonim ***** válasza:
6/15 ha el tudták venni a barátnőd tőled akkor az a te hibád mert hagytad egy puha pöcs vagy!!!!!!!!!!!
2022. máj. 4. 10:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez mekkora faxság. Aki menni akar, menjen.

2024. márc. 2. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!