Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Várnátok egy olyan nőre, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várnátok egy olyan nőre, aki foglalt?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, de foglalt. Ilyenkor mit lehet tenni? Én most szakítottam a barátnőmmel, ő pedig most jött a barátjával. Van ilyenkor érdemes lépés? Mit lehet tenni? Volt valaki hasonló esetben?
2017. aug. 16. 13:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak "tetszik", akkor tok felesleges, szazmillio masik lanyt ismerhetsz meg aki ugyanugy tetszik, amig o boldogan el a baratjaval. Elobb jossz ossze massal akivel tok jol meglesztek, minthogy ok szakitsanak.
2017. aug. 16. 13:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ne is reménykedj
2017. aug. 16. 13:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Minek?

Nézz már körül, van még bőven elég másik nő körülötted, nem?

2017. aug. 16. 13:32
 4/13 anonim ***** válasza:

nem,

hiszen

1. ki tudja, hogy meddig lesz foglalt, bármit is mondjon neked.

2. ha szét is mennek, utána x ideig biztosan nem akar komolyra senkit...max szexre...de azzal meg nem vagy előrébb ha komolyat akarsz

3. sok nő szakítás után kihívóan viselkedik, de ha oda kerül a sor meghátrál, és elhangzik a "még szeretem az exem mondat".

4. ha időközbe az exe is meggondolja magát hónapokig fogja "zaklatni" telefonok, sms-ek stb ami idővel úgyis zavarni fog, és feszkót okoz.

2017. aug. 16. 13:32
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem, többre tartom magam annál, hogy beálljak a sorba a lepattanót várni. Ember, legyen már tartásod.
2017. aug. 16. 13:33
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Voltam. Elkezdtem beszélgetni itt egy lánnyal, akinek barátja van. Jól esett beszélgetni valakivel, de én már az elején mondtam neki, hogy ne folytassuk az ismerkedést, mert neki barátja van, de kb 2 hét után mégis rám írt, hogy ő folytatni szeretné. Aminek nagyon örültem, mert nagyon hasonlítunk és nagyon tetszik külsőleg, belsőleg. Azt hittem, hogy idővel majd szakít a barátjával, mert azt gondoltam, hogy én is annyira fontos vagyok neki, mint amennyire ő nekem. Na mindegy. Aztán kétszer találkoztunk, közben vagy 10x megszakítottuk a kapcsolatot rövidebb ideig, amit én kezdeményeztem a barátja miatt, és végül 1 hónapja szakítottuk meg végleg a kapcsolatot, mert már nem bírtam elviselni, hogy még mindig együtt van a barátjával. Főleg amikor egyszer azt mondta, hogy ott fekszik mellette az ágyban... Nagyon szívet ütött. Hihetetlen frusztráció volt már bennem, ami most nincs. Nagyon szeretem a lányt, de nyilvánvalóan én nem jelentek neki sokat, hisz még arra se volt képes értem, hogy szakítson a barátjával, amit meg is értek igazából, szóval nem haragszok rá egyáltalán. Magamra haragszok, hogy engem senki se képes szeretni úgy igazán. Szerintem ne foglalkozz a lánnyal, mert megszívod. De majd tanulsz a saját hibáidból maximum.
2017. aug. 16. 13:38
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Legyünk őszinték: rendkívül ritka az a nő, aki annyit tudna vagy érne, hogy megérje hónapokat, éveket várni rá. Van, de ritka. Ha kicsit eloszlik a rózsaszín köd, akkor majd te is látni fogod, hogy akármennyire is csodás az a foglalt nő, biztosan van mellette még néhány, aki hasonló és velük is tudsz mit kezdeni. Sőt, még jobbat is találhatsz, ha kicsit leakadsz róla és kinyitod a szemedet.

No meg arról nem beszélve, hogy mégis mi lesz, amíg rá vársz. Ülsz, malmozol, ábrándozol, eltervezed, milyen lesz, ha majd... Holott addig is lehetne valakid, párban meg csak jobb, mint egyedül. És mikor életed mostani szerelme szakít a párjával, nem biztos, hogy sorszám alapján megy tovább és rögtön te következel, hanem lehet, hogy egy két nappal hamarabb megismert "jöttment" lesz a következő. Akkor meg ott fogsz állni, mint a hülye, hogy mégis miért kellett neked eddig loholni utána.

Tessék szépen leszállni róla és mást keresni, ha annyira bejöttök egymásnak, majd csak összejön a dolog később.

2017. aug. 16. 13:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Saját példa: amikor a párom "kinézett magának", akkor nekem épp volt barátom, a párommal meg haverok voltunk. Találkozgattunk párszor (ahogy a többi haverommal is), aztán elmondta hogy mit érez. Adtam magamnak egy napot, hogy átgondoljam a dolgokat, mennyire illek össze a barátommal, mennyire érzem magam jól vele stb. Aztán úgy döntöttem, hogy szakítok vele és összejöttem a párommal. Ennek már 12 éve és nem bántam meg. Elsülhet jól is, csak nem kell várni semmire, ha azt érzed hogy ő kell neked akkor mondd el neki! Maximum nem érez hasonlóan, de legalább akkor azt is megtudod.
2017. aug. 16. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
15%
Hallo, hallo...beszélek hozzá, de FOGLALT. :(
2017. aug. 16. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Csak saját tapasztalatból írok. Én akárhová szaladgáltam 1 azaz egy darab facér nőt nem találtam aki szóra érdemes lenne. Mindegyik foglalt, vagy olyan hogy a bányából vele hozzák fel a szenet,vagy nem is akar ismerkedni jól elvan magában ! Ezért csak az a módszer maradt hogy közelében vagyok egy ,két avagy sok foglalt nőnek és várok, néha dumálok velük ,a nagyokosok ezt "barátzónának" is nevezik de nem az . Ha szakít akkor én vagyok az első a sorban és megszerzem. Annyira ritka a facér nő hogy ha dobják őket nincs idejük leesni mert a levegőben rárabolnak a kanok.És itt kell gyorsnak lenni.
2017. aug. 16. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!