Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak körében miért elterjedt az a nézet, hogy "csak az a nő foglalt, amelyiken fekszenek"?
Ugye nem kell ecsetelni, hogy ebben burkoltan benne van, hogy nem tisztelik, ha egy nő párkapcsolatban van és ennek ellenére rányomulnak, partiképesnek tartják. Ez nagyon szánalmas, de tényleg sok férfi van, aki nem ismer se istent, se embert, ha vonzódik egy nőhöz és tényleg mindenáron meg akarja kapni. A foglalt státusza sem riasztja vissza, sőt, kihívásnak veszi a helyzetet és emiatt még nagyobb elánnal megy neki a dolognak.
Miért gondolkodik így sok férfi? Miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki már megtalálta a párját és nem akar ismerkedni? Ennyire benne van minden férfiban, hogy szereti feszegetni a határokat? Vagy férfias érzés a konkurencia legyőzése? Ki mit gondol erről?
Aztán téged ez miért visel meg ennyire? Kinek nem inge, nem veszi magára, kivel lehet cicózni, csak azzal fognak. Ez ennyire egyszerű.
Az hogy te alpári hapsik hülyeségén ennyire rágod magad, az téged minősít, már bocsi.
"minden férfiban"???
Én ilyet csak tuskóktól hallottam eddig. Normális férfitól nem.
Nem tudom, de az ilyenekről szoktam szólni a páromnak, hogy beszélgessen egyet velük, akkor egyből eltűnnek.
Ezek csak addig nagylegények, amíg egy 50 kilós csajról van szó, egy férfivel szemben már nyuszikák.
Aztán jönnek ide sírni, hogy minden csaj bunkóval van együtt. :)))
Ez azért durva általánosítás!
Poénból én is szoktam mondani, de sosem másztam rá olyan nőre akit már van ki dugjon :D
Viccet félretéve, akit így el lehet csábítani a párjától azt szerintem hagy vigye aki tudja...
Valószínűleg nem véletlen enged a csaj se a csábításnak...
Arról nem is beszélve, hogy nem egy nőnek titkoltan ugyan, de pont ez a vágya, hogy elhódítsák.
Sokan meg még kérkednek is vele...
Van az a réteg, amely ilyen dumákat hangoztat.Nem kell Velük foglalkozni.Egy kőkemény nem és már tudja is az illető, hol a helye.
A nők is igencsak odatették magukat, hogy a Férfiak ilyen dumákat eresszenek el...lásd itt is a sok párban lévő nők kérdéseit...pl."Lefeküdjön-e a másikkal, ha a párjával nem jó a szex, mer' ő már szeretne egy jót szexelni?" Pff...ilyen nők is eléggé rátesznek arra, hogy a Férfiak kevésbbé tiszteljenek bennünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!