Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi gyerekes vagy várandós nő netes
társkeresőkön?
Figyelt kérdés
Valahányszor egy kicsit is jobban kinéző nő visszaír társkeresőn, mindig kiderül a további képeiből, hogy kisgyereke van... de az sem ritka, hogy egész egyszerűen állapotos, mert teherbe esett valami egyéjszakás kaland után, vagy éppen lelépett a pasija amikor megtudta, hogy teherbe esett. Ki tudja. Nem tudom, mert nem szoktam onnantól kezdve válaszolni, mert nem akarok gyerekes nőt.
24-es vagyok .. Miert vallaltam? Szted tudja az ember elolre h nem fog mukodni? Ha tudna akkor bele se menne a kapcsolatba... Es a parom nem csak ideig oraig tart engem parjanak kepzeld ilyen is van... De kivanom h legyel boldog legyen majd gyereked a szeretett notol majd dobjon es akkor megtudod milyen is egyedulallo szulonek lenni mert tudod nem konnyu es attol h az embernek gyereke van sztem jar a boldogsag mindenkinek... Am parommal kozos hazat vettunk kozos vallalkozasunk van szal nem valoszinu h dobni fog foleg nem a gyerek miatt mert ugy szereti mintha a sajatja lenne de gondolom ez neked mar magas
2017. okt. 19. 07:12
32/35 anonim válasza:
24 és 31 es Igazad van, ha mindenki tudná,hogy nem fog működni a kapcsolat akkor nem lenne válás és mindenki akarom mondani néhányan egy kapcsolatot élnének át ami az igazi. Szerintem jobb egy normális családban felnőnie a gyereknek,ha az apa nem is az aki összehozta,mint egy veszekedős párnál akik a vér szerinti szülei! Ismerek 3 párt ahol a kislány a pótapukája lánya oda vissza imádják egymást!
2017. okt. 19. 19:55
33/35 anonim válasza:
Mert sok a felelőtlen férfi. Gyereket csinálni könnyű, de őket fel is kell nevelni.
Azért mert egy nőnek van gyereke, elhagyta a gyereke apja, még joga van a boldogsághoz.
Azért annyit válaszolhatnál nekik, hogy bocsi, de gyermektelen nőt keresel. Sőt a legjobb, ha ezt az adatlapodon is feltünteted. Így nem érhet csalódás.
2017. dec. 26. 18:33
34/35 anonim válasza:
24es ès 31es! Ismerősöm dettó mint te. Csinos ,vékony,most 30éves középvezető lány egy hosszú működő kapcsolatban lett terhes 5,5 éves. A pasinak nem kellett gyerek. A mostani vőlegénye egy jómódú férfi aki sok lányt" megvehetett volna". De neki az ismerősöm kellett! Minta kis család évek óta. Ez most olyan mintha valaki azon akadna ki kevés a természetes szőke lány a társkeresőn.
2017. dec. 26. 19:00
35/35 anonim válasza:
Utolsó gondolat: most egy lányt látsz babakocsival, mire gondolsz? Gyesen van apuka dolgozik. Legtöbb pasi nem nagyon hajt rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!