Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi gyerekes vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi gyerekes vagy várandós nő netes társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Valahányszor egy kicsit is jobban kinéző nő visszaír társkeresőn, mindig kiderül a további képeiből, hogy kisgyereke van... de az sem ritka, hogy egész egyszerűen állapotos, mert teherbe esett valami egyéjszakás kaland után, vagy éppen lelépett a pasija amikor megtudta, hogy teherbe esett. Ki tudja. Nem tudom, mert nem szoktam onnantól kezdve válaszolni, mert nem akarok gyerekes nőt.

Miért van belőlük társkeresőn ennyire sok?

2017. okt. 15. 18:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
24-es vagyok .. Miert vallaltam? Szted tudja az ember elolre h nem fog mukodni? Ha tudna akkor bele se menne a kapcsolatba... Es a parom nem csak ideig oraig tart engem parjanak kepzeld ilyen is van... De kivanom h legyel boldog legyen majd gyereked a szeretett notol majd dobjon es akkor megtudod milyen is egyedulallo szulonek lenni mert tudod nem konnyu es attol h az embernek gyereke van sztem jar a boldogsag mindenkinek... Am parommal kozos hazat vettunk kozos vallalkozasunk van szal nem valoszinu h dobni fog foleg nem a gyerek miatt mert ugy szereti mintha a sajatja lenne de gondolom ez neked mar magas
2017. okt. 19. 07:12
 32/35 anonim ***** válasza:
24 és 31 es Igazad van, ha mindenki tudná,hogy nem fog működni a kapcsolat akkor nem lenne válás és mindenki akarom mondani néhányan egy kapcsolatot élnének át ami az igazi. Szerintem jobb egy normális családban felnőnie a gyereknek,ha az apa nem is az aki összehozta,mint egy veszekedős párnál akik a vér szerinti szülei! Ismerek 3 párt ahol a kislány a pótapukája lánya oda vissza imádják egymást!
2017. okt. 19. 19:55
 33/35 anonim ***** válasza:

Mert sok a felelőtlen férfi. Gyereket csinálni könnyű, de őket fel is kell nevelni.

Azért mert egy nőnek van gyereke, elhagyta a gyereke apja, még joga van a boldogsághoz.

Azért annyit válaszolhatnál nekik, hogy bocsi, de gyermektelen nőt keresel. Sőt a legjobb, ha ezt az adatlapodon is feltünteted. Így nem érhet csalódás.

2017. dec. 26. 18:33
 34/35 anonim ***** válasza:
24es ès 31es! Ismerősöm dettó mint te. Csinos ,vékony,most 30éves középvezető lány egy hosszú működő kapcsolatban lett terhes 5,5 éves. A pasinak nem kellett gyerek. A mostani vőlegénye egy jómódú férfi aki sok lányt" megvehetett volna". De neki az ismerősöm kellett! Minta kis család évek óta. Ez most olyan mintha valaki azon akadna ki kevés a természetes szőke lány a társkeresőn.
2017. dec. 26. 19:00
 35/35 anonim ***** válasza:
Utolsó gondolat: most egy lányt látsz babakocsival, mire gondolsz? Gyesen van apuka dolgozik. Legtöbb pasi nem nagyon hajt rá.
2017. dec. 27. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!