Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi gyerekes vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi gyerekes vagy várandós nő netes társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Valahányszor egy kicsit is jobban kinéző nő visszaír társkeresőn, mindig kiderül a további képeiből, hogy kisgyereke van... de az sem ritka, hogy egész egyszerűen állapotos, mert teherbe esett valami egyéjszakás kaland után, vagy éppen lelépett a pasija amikor megtudta, hogy teherbe esett. Ki tudja. Nem tudom, mert nem szoktam onnantól kezdve válaszolni, mert nem akarok gyerekes nőt.

Miért van belőlük társkeresőn ennyire sok?

2017. okt. 15. 18:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem kellene minden nőnek gyereket szülni.
2017. okt. 16. 12:59
 22/35 anonim ***** válasza:
21%

21#

De, de: szüljön csak minden nő 2-3 gyereket!

Az apák meg tartsanak ki a családjuk mellett, és ne hagyjanak ott csapot-papot ha megjelenik a láthatáron egy friss puni.

Meg is oldódott a probléma, hogy ne legyen ilyen sok anya társkeresőn.

De ahogy elnézem, a mai pasik xarnak se jók, nem hogy apának.

Úgyhogy egyre több nő mond nemet a gyerekvállalásra, mert nem akar egyedül gyereket nevelni.

Száz selejtes pasira jut egy normális, vagy annyi se.

2017. okt. 16. 15:27
 23/35 A kérdező kommentje:
De nekem még mindig nem kell gyerekes nő. Az maradjon csak a nagyon csúnya és idős öreg férfiaknak. Én is akarok majd saját gyereket, nem másét felnevelni.
2017. okt. 16. 16:10
 24/35 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is van gyerekem es kepzeld a parom nem csunya oreg faszi hanem egy 32eves jokepu ferfi rolam annyit h aki bem tudja nem mondana meg h szultem csinos vekony lany vagyok szoval nem ertem h miert kellene nekem oreg csunya? Azert mert nem mukodott a gyerek apjaval meg szeretnek boldog lenni es az is vagyok ettol fuggetlen majd ha ugy hozza az elet a parom is szeretne gyermeket es ugy dontunk neki is lesz sajatja... 26N
2017. okt. 16. 16:27
 25/35 anonim ***** válasza:

"De, de: szüljön csak minden nő 2-3 gyereket!"

A Föld már így is túlnépesedik. A gyerekeknek valószínűleg nehezebb élete lesz, mint nekünk. Persze aki csak arra gondol, hogy _neki gyerek kell_, azt ez nyilván nem érdekli.

"Az apák meg tartsanak ki a családjuk mellett, és ne hagyjanak ott csapot-papot ha megjelenik a láthatáron egy friss puni."

Ha nem kényszerítenék rá a gyerekvállalást olyanokra, akik maguktól nem akarnának gyereket, akkor biztos kevesebb ilyen lenne.

2017. okt. 16. 16:39
 26/35 A kérdező kommentje:

#24 Sajnálom azt a balek 32 éves férfit akit a pasidnak állítasz, kivéve ha ő se gondolja komolyan veled, csak úgy van vele, hogy rövid futamidejű barátnőnek jó vagy, de feleségül már nem akarna venni. Vannak ilyen számító férfiak is ám.

De amit nem értek:

"Azert mert nem mukodott a gyerek apjaval"

Mégis miért vállaltál gyereket egy olyan férfitől, akivel nem voltál biztos benne, hogy működni fog?

2017. okt. 16. 17:10
 27/35 anonim ***** válasza:
53%

#25 huzzon gumit a farkara, aki nem akar gyereket,talan minden gyerekes ferfit pisztollyal kenyszeritettek gyerekvallalasra?

A gyerekvallalas egyebkent egy nagyon szep magyar szo,vallalom h felnevelem, egyre kevesebb ferfi kepes erre.

Es igen,a nagy szabadelvuseg miatt atalakul a csaladmodell,egyre tobb az egyszulos es a mozaikcsalad.Senki nem igy tervezi,amikor gyereke szuletik. DE ha igy alakult,jogom van hozza hogy a gyerekeim es sajat magam szamara is legkedvezobb kovetkezo megoldast valasszam.

2017. okt. 16. 17:11
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
"Nem kellene minden nőnek gyereket szülni." - Ezzel egyetértek (nőként), elég sok a pocsék szülő (anya is), akinek soha nem lett volna szabad gyereket vállalnia, és rengeteget ártanak az ilyenek a gyerekeiknek.
2017. okt. 16. 19:59
 29/35 anonim ***** válasza:
"Ha nem kényszerítenék rá a gyerekvállalást olyanokra, akik maguktól nem akarnának gyereket, akkor biztos kevesebb ilyen lenne." - Mindkét félnek kellene védekezni. Persze a férfiak egy része panaszkodik, hogy őt zavarja a gumi, apám meg azt mondta, hogy akinek a gumiban potencia problémái vannak, ott nem a gumi a hibás, hanem más probléma állhat a háttérben, akinek rendben van a libidója, annak gumiban is működik.
2017. okt. 16. 20:02
 30/35 anonim ***** válasza:

"huzzon gumit a farkara, aki nem akar gyereket"

Ez speciel mindkét félen múlik. Ha a férfi erre nem hajlandó, a nő miért megy bele egyáltalán? Ez talán nem felelősség kérdése? Egyébként ahogy #29 mondja, mindkét félnek kellene védekezni.

"talan minden gyerekes ferfit pisztollyal kenyszeritettek gyerekvallalasra"

Pisztollyal valószínűleg keveseket, érzelmi vagy egyéb zsarolással annál többeket.

2017. okt. 16. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!