Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi gyerekes vagy várandós nő netes társkeresőkön?
Valahányszor egy kicsit is jobban kinéző nő visszaír társkeresőn, mindig kiderül a további képeiből, hogy kisgyereke van... de az sem ritka, hogy egész egyszerűen állapotos, mert teherbe esett valami egyéjszakás kaland után, vagy éppen lelépett a pasija amikor megtudta, hogy teherbe esett. Ki tudja. Nem tudom, mert nem szoktam onnantól kezdve válaszolni, mert nem akarok gyerekes nőt.
Miért van belőlük társkeresőn ennyire sok?
"Mert sok a felelőtlen pasi, aki nem húz gumit"
No de az ilyennel miért fekszik le egyáltalán a kérdésben szereplő nő?
Esetleg lehetne annyi gerinced, hogy megmondod, hogy neked ez probléma, és akkor nem azt fogják gondolni rólad, hogy te is megbízhatatlan vagy (esetleg mint az exük, aki ott hagyta őket a gyerekkel...)
Ők is szeretnének egy rendes kapcsolatot, egy megbízható társat, talán volt egy tévedésük, és összejött a gyerek. És? Nem baj, ha neked ez gond, csak legyél velük egyenes.
Miért, az jobb lenne, ha szakítás/válás után az anyja is xarna a gyerekre, bedobja a zaciba, hogy új életet tudjon kezdeni tiszta lappal?
Tudod, az anyáknak sem kötelező ezt vállalni, pont úgy lemendhatna a kicsikről, mint a "férfiak".
Igazad van, rúgj is bele abba, aki vállalja, hogy egyedül is felneveli a gyermekét. Véletlenül sem érdemel érte tiszteletet.
Remélem, a férfi többlet miatt nem szoktál nyávogni, amikor ilyen könnyedén kiszelektálod a felnőtt korú nők 90%-át. ;)
Sok a gerinctelen ember. Én mamagam részéről soha nem hagynám el a családomat ha meg nem halok velük maradnék.
Van a másik véglet amikor a férfi agresszív berekedős alkoholisstává válik ilyenkor a hosszú évekig tartó szenvedés és tragédiák elkerülése miatt célszerű új életet kezdeni.
Nos ezek a lányok pont egy normális férfit szeretnének találni aki mellettük van elfogadja a gyerekeket és egy családként élhetnek szeretetben.
Ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!