Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi gyerekes vagy várandós nő netes társkeresőkön?
Valahányszor egy kicsit is jobban kinéző nő visszaír társkeresőn, mindig kiderül a további képeiből, hogy kisgyereke van... de az sem ritka, hogy egész egyszerűen állapotos, mert teherbe esett valami egyéjszakás kaland után, vagy éppen lelépett a pasija amikor megtudta, hogy teherbe esett. Ki tudja. Nem tudom, mert nem szoktam onnantól kezdve válaszolni, mert nem akarok gyerekes nőt.
Miért van belőlük társkeresőn ennyire sok?
Ami érdekes akikkel én találkoztam társkeresőn és a való életben azok 80%ban lányos anyukák!
Le lehet pontozni de sajnos így jártam: Összejöttem egy anyukával,a éves kislányával pár hónap alatt nagyon megkedveltük egymást, kb amikorra megkedvelt a lánya az exem nem akart dolgozni! Áprilisban munkanélküli lett én májusban de 2 hónap múlva már dolgoztam vele ellentétben, aki ha el is helyezkedett beugrósként valahová semmi se tetszett neki....csak a cigarettára költötte a pénzt, mert neki az jár....Tudta jól,hogy sajátomként szeretem a gyerekét és a gyereket használta,hogy levegyen pénzzel.
4 éves volt a kislány!
Hogy válaszoljak is a kérdésre, sok fiatal apuka élni akar, nagyon jó móka pár hónapig a gyerek,de megunják, gyerek mellől nem illik bulizni járni, részegnek lenni minden hétvégén,pénz sincs rá, kismamával nem lehet szexelni, ha lehetne is sír a gyerek amúgy is fáradt.
#13 leirta. 13eve ismertem ekkor mar,nem mondhato h beleugrottam 2ev ismeretseg utan,hazasok is voltunk. Jah es ket kislany:)
Kerdesre valaszolva,miert hol ismerkedjenek a gyerekes nok? Akiket emiatt kiszelektalsz,azzal nem egymast keresitek,nincs ezzel semmi problema.
Tehát csak előítéleid vannak, de nem kérdezed meg, hogy mi történt.
Akkor maradjunk a puszta tényeknél: azért, mert a legtöbb nő 30 éves kora előtt szül legalább egy gyereket. Azoknak a száma, akik 40 éves korig nem szülnek, mindössze 8%. Vagyis 92%-nak van. Nagy számok törvénye.
Most milyen csúnya lenne, ha csak a gyerektelen nők regisztrálnának társkeresőn, ti meg itt sírtok, hogy 1000 pasi jut egy nőre a Randivonalon. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!