Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik nem sportolnak miért nem sportolnak?

Figyelt kérdés
Tarskereso tele van olyan képekkel ahol derekban hasban el vannak hizva, vagy karon, vagy toka. Siman csinosodhatnanak ha fogynanak. Ha emiatt nem jutnak el a szexhez akkor miért nem szánjákrá magukat?
2017. okt. 15. 00:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Én izmos, szálkás vagyok mégsem látom azt, hogy különösebben érdekelném a nőket. Belsőre sem mondanám rossz embernek magam. Szóval nem sok értelmét látom ebből a célból a sportolásomnak. Ettől függetlenül a saját szórakozásomra csinálom, ha tehetem.

Egyébként ez a kérdés gigászi mértékben vonatkoztatható a lányokra, nőkre is. Nemrég tapasztaltam egy helyen, hogy 20 nőből 17-en volt felesleg jócskán. A 17-ből körülbelül 2 volt akinek még jól állt, csinos volt úgy is a vaskosabb combjaival és fenekével. A maradék 15 remélhetőleg éves kondibérletet kap karácsonyra és elkezd normálisan táplálkozni, mert nincs annyi duci nőket kedvlő férfi mint ahányan ők vannak.

2017. okt. 15. 10:10
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, mindkét nemre igaz.

Nem véletlen, hogy Mo minden felmérésben, ami az elhízással foglalkozik a nem túl előkelő top helyek környékén van.

"Magyarország a 19 tagállam között az ötödik helyre került: a magyar férfiaknak 21,4%-a, míg a nőknek 18,8%-a rendellenesen kövér. A lista második helyén Málta áll (nők 21,1, férfiak 24,7 százalék), a harmadik Lettország (20,9 és 12,0), a negyedik Észtország (20,5 és 16,0)." forrás: [link]

Ebből egyáltalán nem az jön le, hogy a férfiak elhízottabbak, mint a nők, mindösszesen 2.6% több a férfi, mint a nő.

Az igazi gond pedig az, hogy a gyerekkori elhízás is döbbenetesen nő az országban, pedig manapság tudjuk, hogy aki gyerekként már elhízott, az ritkán változik meg felnőttkorra.

Szóval mindkét nem tele van elhízott emberekkel, kár ezt a férfiakra általánosítani.

2017. okt. 15. 10:30
 13/36 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem a férfiakra általánosít, nem írta azt, hogy a nőkre ez nem jellemző hanem egyszerűen a férfiakról szólt a kérdés. Gondolom vagy nő a hozzászóló és nem túlsúlyos tehát nem érdekli a nők pártalálási esélye, vagy pedig egy férfi adonisz aki nem érti a férfi társait hogy miért hagyják el magukat.

Amúgy szerintem nincs baj egy kis felesleggel, még jól is áll némely pasiknak. Nekem a mackós alkat még bejön, bár kétségkívül a sportos mackós. Tehát a kigyúrtak nem érdekelnek, de ha fizikai munkát végez, esetleg szokott biciklizni, úszni, túrázni, focizni az épp elég. Rajtam is van felesleg, járok aerobikozni és egészséges ételeket főzök, mondjuk szeretek sütni, szeretem az édességet is, hát meg is látszik. Nem eszem minden nap, de azért gyakran. Abba tudnám hagyni és akkor az a pár kiló felesleg is lemenne, de én jól érzem így magam, és azt szeretem ha a párom is jól érzi magát. Csak ne legyen morbid módon elhízva.

2017. okt. 15. 10:52
 14/36 anonim ***** válasza:

Viszont a kérdező mivel nő, ezért ezt a kérdést meg tudja válaszolni, mivel ő is nő, a barátnői is nők...

Pont ugyanaz a férfiak motivációja, mint a nőké. Ennyi, nem csoda, nem kell a férfiak fejébe látni.

2017. okt. 15. 11:03
 15/36 anonim ***** válasza:
Jól van, nem én tettem fel a kérdést, talán a kérdező úgy gondolja vagy abból a gyakoris általánosításból indul ki hogy a dundi lányok is találnak pasit de fordítva nem így van...
2017. okt. 15. 11:31
 16/36 anonim ***** válasza:

Erőm nekem is lenne, mert még fiatal vagyok, viszont a munka a napom nagy részét elviszi, amikor nem foglalkozhatok azzal, amivel szeretnék, így szükségem van erre a kis időre, amit nem sportra akarok fordítani. Persze ha a sport lenne a hobbim és a mindenem, akkor arra fordítanám.

2017. okt. 15. 11:35
 17/36 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, mikor lemegyek az edzőterembe akkor látom az eredményét annak aki sportol, hogy hogy néz ki. legyen az kövér vagy sovány. Amikor felmegyek a társkeresőre sok elhízott mutogatja a testét, és elég kiábrándító, hogy hogy várják így a szexet, vagy azt, hogy vonzódjanak hozzájuk. Ilyen alapon a mosdast is el lehetne hanyagolni mert sok a munka kevés az idő.

Vagy van aki azt is elhanyagolja?áááá

Van mikor én is hullafáradt vagyok, van h akkor kevesebbet sportolok, vagy hétvégén teszem. Én inkább a házimelót tolom későbbre van mikor már nagyon összegyűlik, és akkor egyszerre megcsinálom.

Tudom, hogy genetika, vagy inkább hormonoktól függ, de ha sportol vki akkor több hormonja is termelődik, és akkor az csinosabban is tartja meg izmosabban is.

Az biztos, hogy a gyerekek rohadtul híznak el, se őket se a szülőket nem érdekli.Magyar lakosság 70!!! van elhízva! Csak menjetek ki a strandra, és akkor azokról még nem is beszéltem akik nem mennek ki a strandra kövérség miatt.

Számomra elképesztő, hogy ha a hízottak szexet akarnak akkor miért nem tesznek érte?

2017. okt. 15. 12:06
 18/36 anonim ***** válasza:

Azért az sem mindegy, hogy honnan indulsz.

Ha kövér vagy, könnyebb magad kigyúrni, mintha vékonyról kezdenéd, nem kell mindenféle cuccot szedned.

A két nemet meg végképp ne keverjük, a nőknek nem kell fekve kinyomni 80at, hogy jól nézzenek ki l.

2017. okt. 15. 13:20
 19/36 anonim ***** válasza:
Akinek nincs kedve sportolni (vagy egyedül unja), az egy nőért miért tenné?
2017. okt. 15. 13:44
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Nézd kérdező. Férfi vagyok, túl a 35-ön.

Nem vagyok eg Schwarzenegger, de rendszeresen futok, télen funkcionális edzésre járok, és a hobbijaim között is van több, ami megmozgat.

Ugyanúgy nem értem a haverjaim motivációját, akik ennyi idős korukra akkora potrohot növesztettek, mintha 8 hetes terhesek lennének, ahogy azt sem értem, mikor a 85 kilóm mellé odaáll egy nálam nehezebb nő, és csodálkozik, hogy inkább a vékony barátnőjére hajtok.

30 felett még rosszabb a helyzet, eddigre általában azok is bajba kerülnek, akiknek jó a genetikájuk. Az az életmód, amit 18-25 évesen lehet csinálni (vacak kaják, 0 mozgás) hirtelen elkezdik megbosszulni önmagukat. Amit büntetlenül tehettél a testeddel húszon évesen annak hirtelen vége szakad harmincasként.

De őszintén, milyen válaszra vágysz? Ha egy ilyen embernek (legyen nő vagy férfi) megmondod, hogy mozdulni kellene, akkor közli, hogy neki nehezek a csontjai, ilyen a testalkata, bármit csinál úgysem fogy le, nem megy emberek közé majomkodni, már tervezi, hogy egy napon valamelyik celeb DVD-re mozogni fog, már meg is vette a cuccot (10 éve porosodik a szekrényben), de most éppen fáradt, beteg, akármi.

Kifogás mindenre van, aztán 50 évesen jön a cukorbetegség, jön a szívpanasz, és jön a csodálkozás, hogy most akkor ez így hogy

2017. okt. 15. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!