Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik nem sportolnak miért nem sportolnak?
Figyelt kérdés
Tarskereso tele van olyan képekkel ahol derekban hasban el vannak hizva, vagy karon, vagy toka. Siman csinosodhatnanak ha fogynanak. Ha emiatt nem jutnak el a szexhez akkor miért nem szánjákrá magukat?2017. okt. 15. 00:57
1/36 anonim válasza:
Egyszerűbb itt nyomni végtelenül azt a nyavalyás, alávaló rinyát.
2/36 anonim válasza:
Napi 9 óra fizikai munka mellett nincs kedvem még sportolni is. De egyébként mindenhova biciklivel járok, munkába is. Amúgy vékony vagyok, nem vagyok elhízva, bár a hasamon van egy kis felesleges, de így vagyok 65 kiló. Jól érzem magam ilyen vékonyan. Nem akarok megfelelni másoknak, ezért nem gyúrom ki magam. Aki szeret, az így is szeret.
3/36 anonim válasza:
Attól, hogy valaki el van hízva, még sportolhat rendszeresen. Sőt, élsportolók között is van ilyen. Sokkal több múlik a táplálkozáson, de még az elegendő alváson(!) is. Ha sok a munka, kevés az idő, akkor többnyire a főzés, alvás az, amiből lecsippentenek az emberek, és marad a gyorskaja/pékárú, meg a kialvatlanság. Ha emelett sportol, csak annyit segít, hogy kevésbé amorf kövér lesz.
4/36 anonim válasza:
Érdekes, én 24 órás szolgálat után is elmegyek futni este. Heti 3x eljárok. Ez inkább akarat kérdése, hiszen kipihenten más programok mellett a sport is beleférhetne.
6/36 anonim válasza:
Hát én abszolút nem vagyok egy sportolós, +rengeteget kajálok mindenfélét, amit megkívánok, aztán mégse hízom egy grammot se, sokan kérdezik is, hogy mit sportolok, hogy ilyen jó formában vagyok, én meg mondom, hogy hetente 1x 10 percet szerencsétlenkedem az evezőpadomon. Közben meg van olyan ismerősöm, aki minden második nap eljár edzeni, aztán mégis nagy hasa van. Szimpla genetika az egész amúgy.
7/36 anonim válasza:
Nem fogok heti 5x1,5 órát edzőterembe rohadni ezért.
Vékony vagyok, saját testsulyom elbírom, szoktam biciklizni, tehát szerintem semmiképpen sem vagyok lustának nevezhető.
Amúgy is, ronda arccal lehet akármilyen tested.
8/36 anonim válasza:
4-es, te mit dolgozol? Amúgy meg nem mindenkinek van ideje. Én meló után itthon dolgozom, hullán esek be az ágyba. A panel lakóknak lehet több idejük, meg enerigájuk van.
9/36 BlackSword válasza:
Mert nincs rá szükségem... Meg egyébként sincs se tokám, se nagy hasam... Elég edzés nekem a munka...
10/36 anonim válasza:
Azok a nők akik nem sportolnak miért nem sportolnak?
Társkereső tele van olyan képekkel, ahol derékban, hasban (fenékben) el vannak hízva, vagy toka. Simán csinosodhatnának, ha fogyhatnának. Ha emiatt mindenkinek csak max szexre kellenek, akkor miért nem szánják rá magukat?
(amúgy a férfiak legalább nem csinálnak kultúrmissziót az elhízásból, nem teszik ki bemutatkozásnak, hogy "csontokkal csak a kutyák játszanak", és nem hangoztatják, hogy a kövérség egyenesen a szépség fokmérője, csak a hülye férfiak nem értik meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!