Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli, magassarkút hordani szerető hölgyek, nem gondoltok bele, hogy ez a lábbeli sokat ront a párkeresési esélyeiteken?
Vannak, akiknek meg pont a minél magasabb lányok jönnek be, náluk éppenséggel növeli a kiválasztás esélyét. Na puff.
És akkor szerinted mit vegyek fel hétköznap kosztümhöz? Bakancsot?!
Vagy innentől járjak dolgozni macinaciban és sportcipőben, hogy pár 160 centis zsebpiszoknak ne legyen kisebbségi érzése?
Ha te alacsony vagy, és feszélyez a magassarkú, az a te problémád. Nem nekem kell megoldani, főleg nem mindenki másnak helyetted.
Ez olyan merre viszi a szél a villanymozdony füstjét kérdés ......
Nincs a lábára nőve senkinek a cipője
Nem ront sõt növeli az esélyeit a piacképes pasik között mert nekik bejön a magassarkús miniszoknyàs csaj.
Többiekre meg sz..rik magasról hogy Jauzsi mit gondol mert olcsójànos.
Szerintem pont, hogy sok pasinak tetszik a magassarkú.
Ráadásul a nők alacsonyabbak, én ha a 167 centimhez felveszek egy 5 cm-s sarkú magassarkút, akkor sem leszek kirívóan magas.
Arról nem is beszélve, hogy sokkal formásabbnak tűnik miatta a fenék és a vádli is.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!