Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli,175-180 feletti, esetleg magassarkút is hordani szerető nők hogy látják a párkapcsolati esélyeiket, úgy, hogy az utcán "lenéznek" a legtöbb férfira?
Én nem ebbe a kategóriába tartozok, de volt egy srác, aki tetszett még fél éve-éve és pár centivel alacsonyabb volt mint én. De rajtam még a cipők talpa is dobott, szóval majdnem mindig magasabbnak tűntem vagy 10centivel, mint ő és egyáltalán nem az számított, hanem az, hogy jól megvoltunk és hogy akármit megoszthattunk a másikkal, mert jól tudtunk kezelni mindent. Jó volt köztünk az összhang. Csak ez számított.
168cm L
Igen, jelentősen lecsökken a potenciális jelöltek száma, mondom ezt magassarkút nagyon ritkán hordó nőként. Ha mondjuk 1-2 cm-el lenne kisebb az illető, azt már elfogadnám, azt nem is lehet észrevenni (nem "lefele" kell beszélnem stb.) De inkább velem egymagasnak örülnék, vagy magasabbnak (bár itt megjegyezném, hogy egy kézen meg tudnám számolni, hány ilyen emberrel találkoztam az utóbbi 5 évben).
Ezek ellenére szeretek magas lenni. Csak rám talál a szerencse egyszer. :)
Én majdnem 180 cm vagyok, és eléggé zavar a dolog, szívesen lennék 5-10 centivel alacsonyabb.
Ha választanom kéne, akkor olyan férfit akarnék, aki valamivel magasabb nálam.
Viszont nem zárom ki azokat sem, akik alacsonyabbak, igazából már több olyan barátom is volt, aki kisebb volt nálam. Úgy vettem észre, hogy inkább a férfiakat szokta zavarni, hogy ilyen magas vagyok.
Igazából a férfiak kb fele alacsonyabb nálam, szóval szerintem hülyeség lenne őket mind kizárni csak emiatt.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!