Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Inkább a magány, mint egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább a magány, mint egy rossz/szürke kapcsolat?

Figyelt kérdés

Ti melyiket választanátok?

Tudom, miért kellene e kettő közül választani, de ez elvi kérdés, foglalkoztat, mit gondolnak az emberek erről a témáról. És azért abban is bízom, hogy értelmes megnyilvánulásokkal is találkozni fogok. :)

2017. okt. 12. 23:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan a magányt választanám, nem kérdés. Azt is változtattam egész életemben. Lehetett volna olyan barátnőm, akivel felszínes kapcsolatom lett volna, de nem kellett.
2017. okt. 12. 23:53
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván. A rossz lapcsolatnál a semmi is sokkal jobb.
2017. okt. 12. 23:58
 3/21 anonim ***** válasza:
54%
Az egyedüllét nem kell, hogy egyenlő legyen a magánnyal. Inkább az egyedüllét, mint egy rossz kapcsolat, és inkább az egyedüllét, mint a magány :)
2017. okt. 13. 00:04
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

Ez egyénfüggő. Nekem baromi nagyok az elvárásaim egy nőtől, nagyon magasan van a léc, ezért nem találok senkit, de nem is vagyok társfüggő, szóval elvagyok magam.

Vannak viszont olyan ismerőseim (férfi is és nő is), akik olyan szinten társfüggők, hogy szó szerint bárki jó nekik, csak kapcsolatban legyenek.

2017. okt. 13. 00:05
 5/21 anonim ***** válasza:
Magányt választanám!
2017. okt. 13. 00:16
 6/21 anonim ***** válasza:
Ilyen szempontból a gyakorit hasznàló emberek viszik a prímet szerintem
2017. okt. 13. 00:18
 7/21 anonim ***** válasza:
Jol erzem magamat egyedul is, nem szoktam maganyos lenni. Tehat nyilvan inkabb lennek egyedul.
2017. okt. 13. 00:18
 8/21 kén_ ***** válasza:
85%

Attól függ. Ha az a rossz/szürke kapcsolat egykoron jó volt, és még szerelemmel tudok tekinteni a páromra, ő pedig rám, akkor mindenképp azon lennék, hogy megmentsem a dolgot. Persze ha a másik nem, akkor hagynám az egészet a francba. Egy kapcsolaton két embernek kell dolgoznia, nem egynek.

Ha viszont egy szürke, rossz kapcsolatról van szó, amiben nincs szerelem, akkor köszönöm, inkább a "magány". Ez esetben lehet randizgatni, találkozgatni, satöbbi. Nem hívnám magánynak, persze nyilván más, mint egy tartós párkapcsolatban lenni.

21/F

2017. okt. 13. 00:31
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Én a magányt választottam.

F34

2017. okt. 13. 00:50
 10/21 anonim ***** válasza:
Inkább a "magány". Jelenleg nincs nősténnyel kapcsolatom. A magány meg nálam sose játszott, nem vagyok magányos, vannak barátaim, életem, ami bőven megadja azt, hogy ne érezzem magam magányosnak.
2017. okt. 13. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!