Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már késztetést arra, hogy feltöressed a kiszemeltednek a facebookját?
Figyelt kérdés
Majd rájöttél, hogy akármi is lenne utána, nem tudnál elszámolni a lelkiismereteddel és az egész embert el kell felejtened? Én igen. 23/F2017. okt. 10. 22:29
11/12 anonim válasza:
9-essel értek egyet.
Jó rég volt, és persze én sem tettem meg, de igen, megfordult a fejemben, mert baromi kíváncsi voltam az illetőre, ill. hogy - esetleg - levelezget-e rólam, ha igen, mit... Ennyi.
Ahogy arra is gondolok, hogy ha valaki felbax, fejbeqrnám egy féltéglával, vagy ha látok egy számomra iszonyat vonzó pasit, akkor hogyan/miként szexelnék vele.
Emberek vagyunk, totál természetes, hogy olyasmi fordul meg a fejünkben, amit nem szabad/a következmények miatt nem akarunk megtenni - és nem is tesszük.
12/12 anonim válasza:
megoldottam, le is hallgattam, de belátta h az ő érdekében volt, azóta az a bizonyos úr a kozma utcában lakik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!