Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már késztetést arra, hogy feltöressed a kiszemeltednek a facebookját?
Jah, még régebben egyszer. Elég szabadelvű volt a lány, szexelt jó sok férfival, engem mégis elutasított.
Az érdekelt volna, hogy vajon mire vevő, hogyan beszél vele a többi férfi mert elég szar érzés amikor egy lány 17-35 éves korig lefekszik úgy 80-100 férfi személyében, de téged reflexből elutasít.
Nem. Sőt, sok beteg fäsz a másikat elemezgetni is próbálja randin meg ilyenek. Onnan tudom, hogy rólam is ezt feltételezik és kicsit unom.
Szerintem mindenkinek legyenek meg a maga kis titkai és a maga kis privát élete. Lehet, hogy kiderül, lehet, hogy nem, de biztosan nem akarnék annak az embernek a közelébe menni, aki nem bírja tiszteletben tartani az életem ezen részét. A hűtlen sem attól lesz hűséges, hogy nyomozol utána... A kiszemeltemnek sem attól fogok tetszeni, hogy előhalászok róla olyan infót, amit ő nem akarna mással tudatni. Megtehetném, és ez most nem arcoskodás. Bárki megtehetné, mert valaki összerakta azt az oldalt, és vannak rajta rések. És mindenki "kifigyelhető". De nem olyan értékű ez az információ, mint az, amit ő mutat magából a külvilágnak, nekem, vagy bárkinek. Én ezzel szeretek dolgozni, nekem az az öröm, mikor valaki mosolyog azon, hogy az apróságaira figyelek...:) Az meg, hogy ki kivel beszél, és mit... Megintcsak olyan dolog, amire nincs szüksége egészséges embernek, egészséges kapcsolatban. Én biztonságban érzem magam ezzel a tudatos tudatlansággal, mert tudom, hogy amit észre kell vennem, azt észre tudom venni enélkül is. Beteg az, aki nem.:)
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!