Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudod, hogy a kiszemeltednek tetszel, és mint embert, kedvel. Azonban foglalt a szíve. Feladod a küzdelmet, vagy harcolsz a végsőkig?
Harcolj!
"Nem azt bánod amit megtettél, hanem azt amit soha sem..."
Első vok.
Nem, nem nem jó ez a csendes taktika higyj nekem kérlek.
kor? nem? és folytatom tovább.
Szia Első!
Én 23 éves vagyok,és lány.Ő foglalt,és úgy vettem észre,nagyon szereti a barátnőjét.Ezért gondoltam,hogy inkább nem ártom bele magam a kapcsolatukba.Boldognak látszik,ha a csajjal van,szint elolvad,ha ránéz.Szóval,szerintem esélytelen! :-) Amúgy ismerjük egymást a sráccal,jóban vagyunk,de inkább ismerősi,mint baráti szinten.Azt sejtem,hogy tetszek neki,de semmi több.Ezért gondoltam a csendes taktikára! :-)
Hja értem :S
Igy, hogy szereti a b.nőjét necces...
Azt hittem konkrét jelzés volt csak valamiért nem tud lépni.
Igy tényleg a várakozás a legjobb :(
Szia !Szerintem várakozz és addig ovatosan érdeklődj hogy vajon szabad-e vagy nem .Mert gondolom egymás iránt kölcsönösen éreztek valamit.Csak nemmertek közeledni egymáshoz.lehet hogy a srác félénk te meg mint nő nem közeledsz.Igy van?Éppen ebben a cipőben járok most, mert ugyanis van egy srác aki rám összpontositota a tekintetét nekem is tettszik
de én bátortalan vagyok meg persze csaj.De amugy tettszik de ő se mer felém meg én se ő közeledni.Most előszőr csak azt szeretném kideriteni hogy szabad-e,
ha pedig, nem akkor hagyom .De ha nem puhatolok utánna és a végén kiderül, hogy szabad volt .Akkor magam hibáztatom .Szoval rajta .Szoritok neked .
Én nem tudom ,hogy ha ő nem mer megszolitani akkor én ,hogyan tegyem?Merjem -e felvállalni .Mit mondhatnék neki?Hogy ne legyen az a véleménye, hogy nagyon akaszkodo vagyok. Tehetek valamit?irjatok nekem is ehhez ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!