Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mire tudtok könnyebben nőt szerezni? Párkapcsolatra vagy szexkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Prosti nem ér.2017. okt. 9. 17:40
11/18 anonim válasza:
Egyikre sem nagyon mert a nők többsége nem akar ismerkedni.
12/18 anonim válasza:
Vegyél kecskét. Kis helyet foglal és kussban van.
13/18 anonim válasza:
Én azt hittem folyamatosan mekeg :D
14/18 anonim válasza:
Ja kicsit többet bogyózik mint az asszony de az meg szotyizok úgyis.
15/18 anonim válasza:
Én ezt nem is vágom: van olyan nő, aki tényleg csak dugni akar, nem csak ezt hazudja azt remélve, hogy majd dugás után jól beleszeretünk és elvesszük feleségül?
16/18 anonim válasza:
Pasz, de szexkapcsolat most jöhetne! 39f
17/18 anonim válasza:
Vegyél b+ guminőt itt a kari úgyis!!
18/18 anonim válasza:
Szexre. Csak testiség s más semmi. Párkapcsolatra is találnék, ha akarnék. Viszont kapcsolatot ápolni nem tudok. Két állásban is dolgozok. A szex meg csak egy éjszaka és viszlát.
A partnerem is így van ezzel. Pont megfelelő minden. Egyenlőre most jobb nem is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!