Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgul mindegyik pasi ennyire, ha komolyabbra fordul? Félnek vagy én nem értem?
Szóval mostanában azt vettem észre, hogy az aktuális pasik ( mostanában 3 volt) mikor beszélgetünk, csak összevissza magyaráz, osezeakad a nyelve, esetleg felbukik valamibe, ha csókra kerül a sor, izzadnak, idegesen babrálnak a hajammal.
Nekem úgy tűnik mintha felnenek tőlem, vagy nem is tudom! Mi a francot jelent ez? Miért nem tudnak csak úgy lazán atölelni és kész?
"Mi a francot jelent ez? Miért nem tudnak csak úgy lazán atölelni és kész?"
Azt jelenti hogy 13-14 éves tiniknél ez természetes viselkedési forma.
Valószínűleg!
Csak az a baj, hogy akikről beszélek, inkább 30 évesek!
Szerintem ezek a jelek inkább az erős kémiának köszönhetőek.
Ha komolyra fordul a dolog és tényleg akar valamit akkor ott már eldőlt, hogy te is akarod őt és akkor fel kell oldódnia a közeledben, kivéve, ha nem egy csajozós típus, régen volt nővel, mert akkor dolgozik a tesztoszteron.
Ez nem kor fuggo, nagyon keves ferfi van, aki nem izgul, ha csokra kerul a dolog. Valoszinu, nem ugy ismerkedtel meg egyik ferfival se a harombol, hogy leszolitott az utcan. Miert? Mert felnek a visszutasitastol.
Ugyanez a helyzet a csoknal is. Ha “megprobalja” s visszautasitast kap akkor serul az egoja.
Ezt annyiba tudod segiteni a randi alatt, hogy jelzed a pasi fele, hogy neked is tetszik.
Szerintem a legtobben izgulunk egy kicsit, meg en is pedig viszonylag sok csokon es randin vagyok tul.
Mert átlagos férfiként kevesebb lehetőségünk van bármilyen kapcsolat kialakítására, mint a nőknek (vagy akár a csajozógépeknek), így nem szeretnénk elrontani, ha valami már alakulóban van és ettől görcsössé válik az egész.
Ha a 30 évesek között keresgélsz, akkor bizonyára túl vagy már néhány vizsgán, esetleg állásinterjún. Te miért izgultál, miért izzadt közben a tenyered? Egyáltalán nem segített semmit, mégis így volt. Na ez valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!