Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyerjem vissza a bizalmam a nők felé?
mindig túl hamar megnyíltam
őszintén szerettem
lelki "céltábla" lettem
és ha egy nő megszimatolja hogy egyszer megpuhult a férfi akkor már nem tiszteli
ha fájdalma lesz lenézi
Biztos mindenki ismeri ezeket az érzéseket akár férfi akár nő....
Hogy sikerült talpra állni?
Pszichológiai és önismereti könyveket olvass!
Pl.: Csernus Imre, Louise L. Hay, Bagdi Bella, Bagdy Emőke, Rhonda Byrne, Osho, Kurt Tepperwein
Vond le a múltból a következményeket, hogy ne kövesd el újra őket a jelenben.
Mert mindig itt voltam aktív.
Mégis milyen megkeseredett nőgyűlölet volt a válaszomban? A kérdezőnek voltak negatív tapasztalatai, elvesztette a bizalmát a nők felé. Ha ő maga változna, a nők alapvetően nem változnának így a bizalma úgysem jönne vissza.
És most felesleges ezzel a "nem minden ember egyforma" közhellyel jönni. Már, ha csak az emberek feléről beszélnénk akkor statisztikai alapon is bele kellett volna olyan nőbe futnia aki nem csak bántotta volna.
Jó, akkor ha azt mondom, hogy nem nőgyűlölő vagy, csak szimplán egy megkeseredett pesszimista, az közelebb áll az igazsághoz?
Kérdező: Azért nem érdemes minden nő arra, hogy ahogy írod, túl hamar megnyílj nekik. Ezzel jó nagy támadási felületet hagysz magadon. Én nem tudnék megnyílni valakinek, aki velem szemben tartózkodó.
Térj át kis időre a pasikra. Totál szánalmas vagy bmeg, ne nevezd magad férfinak.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!