Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy nyerjem vissza a bizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyerjem vissza a bizalmam a nők felé?

Figyelt kérdés

mindig túl hamar megnyíltam

őszintén szerettem

lelki "céltábla" lettem

és ha egy nő megszimatolja hogy egyszer megpuhult a férfi akkor már nem tiszteli

ha fájdalma lesz lenézi

Biztos mindenki ismeri ezeket az érzéseket akár férfi akár nő....

Hogy sikerült talpra állni?

2017. okt. 8. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológiai és önismereti könyveket olvass!

Pl.: Csernus Imre, Louise L. Hay, Bagdi Bella, Bagdy Emőke, Rhonda Byrne, Osho, Kurt Tepperwein

Vond le a múltból a következményeket, hogy ne kövesd el újra őket a jelenben.

2017. okt. 8. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem sehogy. Láttam milyenek, ha te magad változnál is az rajtuk nem változtatna, első nehézségnél beléd törölnék a lábukat.
2017. okt. 8. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
*láttad
2017. okt. 8. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Jaguar Warrior, rossz látni a hozzászólásaidon, hogy milyen megkeseredett nőgyűlölő vagy. Azt nem igazán értem, hogy miért vagy ennyire aktív itt a párkapcsolatok topikban, ha mindenkit csak lehúzni akarsz.
2017. okt. 8. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

Mert mindig itt voltam aktív.

Mégis milyen megkeseredett nőgyűlölet volt a válaszomban? A kérdezőnek voltak negatív tapasztalatai, elvesztette a bizalmát a nők felé. Ha ő maga változna, a nők alapvetően nem változnának így a bizalma úgysem jönne vissza.

És most felesleges ezzel a "nem minden ember egyforma" közhellyel jönni. Már, ha csak az emberek feléről beszélnénk akkor statisztikai alapon is bele kellett volna olyan nőbe futnia aki nem csak bántotta volna.

2017. okt. 8. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor ha azt mondom, hogy nem nőgyűlölő vagy, csak szimplán egy megkeseredett pesszimista, az közelebb áll az igazsághoz?

Kérdező: Azért nem érdemes minden nő arra, hogy ahogy írod, túl hamar megnyílj nekik. Ezzel jó nagy támadási felületet hagysz magadon. Én nem tudnék megnyílni valakinek, aki velem szemben tartózkodó.

2017. okt. 8. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Térj át kis időre a pasikra. Totál szánalmas vagy bmeg, ne nevezd magad férfinak.

20/L

2017. okt. 9. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!