Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyerjem el egy olyan lány szívét aki nem viszonozza?
Az a férfi, akinek van egy minimális önbecsülése, nem fut olyan szekér után, ami nem veszi fel.
Amúgy fordítva is igaz, a szekér sem vesz fel olyan férfit, amelyik elkezd futni utána. :D
Milyen komoly válaszok. Kíváncsi vagyok van-e közöttetek olyan aki küzdött már huzamosabb ideig egy lányért aki nem viszonozta?
Nekem kicsit több mint egy éven keresztül udvarolt a párom, lerázhatatlanul és eltántoríthatatlanul. Nekem egyáltalán nem tetszett mint férfi, nem azt mondom hogy csúnya volt mert aranyos volt szép arccal de nekem nem az olyanok az eseteim mint Ő volt. Kis havernak tudtam volna elképzelni mert egyébként nagyon szimpatikus volt, jószívű és csodálatos ember. Emlékszem mindig eszembe jut amikor eldöntöttem, hogy szegényt most lerázom megmondom neki, hogy sajnálom de sosem fogok úgy érezni iránta mint Ő irántam. Közöltem vele a tényeket ő meg mondta, hogy oké de akkor én meg higgyem el neki, hogy egyszer még a barátom lesz és sosem adja fel. Kiakadtam rá, hogy hagyjon békén. Nem hagyott békén, nem azt mondom hogy zaklatott de folyton feltűnt az életembe és mindig közeledett felém kisebb nagyobb sikerekkel. Szegényem tényleg nagyon próbálkozott mindennel de nem akart összejönni neki. Aztán az ő elmesélése alapján amikor a legkevésbé számított rá akkor kezdtem el én is egyre többet gondolni rá és érezni iránta valamit. Szépen lassan kialakult köztünk a szerelem, ennek már 2 és fél éve de én már nem tervezek mással a jövőben, mellette akarok maradni. Számomra ő a legjobb pasi a világon, minden tekintetben. Pedig régen semmit nem mozgatott meg bennem, maximum nagyon nagyon mélyen valamit piszkálgatott de gyakorlatilag én őt semmibe vettem és irritált. Rossz ezt leírni :D Viszont nem volt soha erőszakos és ezt kérdező neked is tanácsolom. Nekem egy idő után imponált a kitartása és elkezdtem komolyan venni, rengeteget gondolkodtam rajta, hogy milyen erős jellem lehet ha ennyi csalódás után sem adja fel és rájöttem, hogy komolyan beszélt nekem amikor dobni akartam. Persze én akkor még fiatal kis tinilány voltam és nekem is érni kellett ehhez a döntéshez, de életem legjobb döntése volt, hogy adtam neki egy esélyt, ő pedig élt vele és elrabolta a szívem :)
Szóval kérdező szerintem ne add fel. Nem ismerlek nemtudom, hogy milyen az a lány akit választottál de én akkor konkrétan szörnyű voltam, de ahogy telt az idő átalakult a véleményem meg én is. Neked kell tudni, hogy hiszel-e annyira a lányba, hogy tényleg megpróbáld meghódítani mert megéri érte küzdeni. A párom tudna mesélni, Ő mondta, hogy neki is voltak nagyon nehéz pillanatai és mennyit szenvedett miattam, folyamatosan őrlődött vajon sikerülni fog valaha. Szóval ezeket neked kell tudni, van olyan akinek összejött de ahogy elnézem a válaszokat ez nem egy gyakori jelenség. Remélem segítettem valamit a válaszommal, sok sikert!
24/L
7-es, nincs ebben semmi meglepő, amit leírtál.
" Aztán az ő elmesélése alapján amikor a legkevésbé számított rá akkor kezdtem el én is egyre többet gondolni rá és érezni iránta valamit"
Vagyis amint abbahagyta az eszetlen nyomulást, és megvonta tőled a figyelmét, érdekes és vonzó lett számodra. Szegény mennyi szenvedéstől kímélte volna meg magát, ha a egy picivel tudatosabb lett volna.
A nők túlüldözése garantálja a visszautasítást, de ahogy a fenti példából is látszik, ha megvan az alapvető minimális vonzalom, néha még lehet korrigálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!