Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerjem vissza a motivációmat?
Figyelt kérdés
Július óta küzdök egy lányért, de mára eljutottam oda, hogy belefáradtam a küzdelembe, feladom, ennyi volt. Ezt a harcot elvesztettem, hiába tettem meg minden tőlem telhetőt. A gond az, hogy most minden más olyan céltalannak, értelmetlennek tűnik: a sport, a tudatos táplálkozás, a jogsi megszerzése, a pozitív kisugárzás és életfelfogás erőltetése...
Úgy, hogy magad szerepelj a listán akiért tenni akarsz. Becsüld magad annyira, mint ezt a lányt és nem lesz baj, hidd el!
2017. jan. 14. 19:28
2/11 A kérdező kommentje:
Én becsülöm magamat, tisztában vagyok azzal, hogy mi érek, hogy milyen értékeim vannak. Most mégsem értem el velük semmit, és ezzel a kudarccal nem tudok megbirkózni.
2017. jan. 14. 19:30
3/11 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, én tanulásba fojtom a bánatom, haladok tovább, csinálom az egyetemet ,teljesítem a vizsgákat, minden csupa 4-es 5-ös, pedig régebben sokkal rosszabb tanuló voltam, alapvetően utálok tanulni, de most valahogy ez tűnik a legjobb megoldásnak.
2017. jan. 14. 19:30
4/11 A kérdező kommentje:
De mi értelme van annak, ha belefojtjuk akármibe is a bánatunkat, és közben az örömeink nem teljesednek ki? Akartam valamit, tettem érte, megfizettem az árát, mégis, vesztettem. Ezért volt értelme harcolni?
2017. jan. 14. 19:33
5/11 anonim válasza:
Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse.
A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik igazán hálás legyél érte.
2017. jan. 14. 19:37
6/11 A kérdező kommentje:
Én már feladtam ezt a "megtalálod az igazit" sz@rságot. Fiatal vagyok, még 30 se, de eddig mindig csalódtam. Most úgy éreztem, h megtalálom azt, aki illik hozzám, de úgy látszik, nem vagyok elég jó neki. Legszívesebben holnaptól nem csinálnék semmit sem.
2017. jan. 14. 19:46
7/11 anonim válasza:
De nem egy elérhető dolgot akartál, hanem egy személyt akartál megszerezni. Ez egészen más tészta! Ez pont csak félig múlik rajtad. Ha kellenél neki, akkor a sok küzdés nélkül is kellettél volna neki, előbb kellett volna feladnod. Fel a fejjel! A motiváció majd visszajön. Az autóra össze lehet szedni a pénzt, a jogsira is össze lehet szedni és el lehet sajátítani a készségeket. Azonban egy ember megszerzéséig pont csak félútig tudod megtenni az utat, és ha ő nem teszi meg a maga fél útját, sosem találkoztok középen.
2017. jan. 14. 19:50
8/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy ha elkezdtek sportolni, és változtatok az életmódomon, akkor tényleg elérhetem minden álmom, és nem fognak megismétlődni a régi kudarcok. Most viszont pont ugyanúgy pofára estem, mint amikor még dagadt voltam. Ennyit ér a nagy változás. Lehet, hogy sokkal jobban nézek ki, sokkal jobban érzem magam, de ugyanúgy egy vesztes maradtam...
2017. jan. 14. 19:58
9/11 anonim válasza:
Ha gondolod,irj ram,en is hasonlo helyzetben talaltam magam! :(
2017. jan. 14. 21:16
10/11 anonim válasza:
Én így csináltam:
Kell egy célt kitűznöd magad elé,bármi is az,teljesen mindegy,de azt kövesd. :) És az addig elvezető utat is kövesd,csináld.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!