Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan nyerjem el a lány szívét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerjem el a lány szívét?

Figyelt kérdés

17/f, 16/l

Egy nagyon szép kulsovel és belsovel rendelkezo lányról van szó, akire valoszinuleg rajtam kivul tobb srác is hajt. Valamivel tobb mint egy hónapja besélgetunk chaten. Pár hét chatelés után kihívtam és elmentem a faluba ahol lakik. Sétáltunk, jót beszélgettunk, itt megvolt az elso csók is. Ez olyan két hete volt. Azóta szinte minden nap találkoztunk a suliban (beszélgetések,csókok), tobben már arról beszéltek, hogy járunk. Ma elmondta, hogy nem biztos az érzéseiben. Nagyjából abban maradtunk, hogy folytatjuk az ismerkedést és aztán meglátjuk mi lesz. Mondtam, hogy én tudok várni. Megértem, ugyanis én teljesen új ember vagyok az életében. Tudom, hogy ez a lány nem játszana velem és ha tényleg nem lenne esélyem, akkor azt mondta volna. Úgy néz ki egy bizonyos idon belul el kell érnem, hogy belémszeressem (szerintem kb. 1 hónap). Hiszem, hogy ez sikerulni fog.

Hogy tegyem ezt, az nélkul, hogy elkeseredettnek néznék ki? Lesz Valentin-nap és egy kozos kirándulás, ezeket szeretném kihasználni. Úgy gondolom, hogy a kinézetemmel és a személyiségemmel nincs gond.

Folytassam amit eddig? Menjek le naponta hozzá beszélgetni? Néha esténként hívjam fel? Beszélgessek vele tovább chaten? Próbáljak osszehaverkodni a barátnoivel?

2013. jan. 24. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:

A hölgy szívéhez a legrövidebb út a bordáin át vezet,egy éles késsel.

Na de ha nem ilyen módon,akkor egyenes úton lehet elnyerni.Őszinteséggel és hasonlókkal.

2013. jan. 24. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Talán 1 icipicit nyomulj jobban azon a Valentin napon , mert ha megragadsz 1 szinten nem hiszem h beléd szeret max annyira mint most. Használd ki és mond el neki a Feelingjeidet:D
2013. jan. 24. 18:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Annyi a baj, hogy aznap nem vagyok otthon. Valszeg majd skype camon mondom el, vagy csinálok egy videót... jó otlet,vagy nyálas? :)
2013. jan. 24. 18:49
 4/8 Andii1 ***** válasza:
helyes vagy? mert a szüneteltetést én olyan fiúknak mondok akit le akarok rázni.. konkrétan nem mondom neki de ez nálam egy koptatás.. am egy video az aranyos és nem nyálas:P
2013. jan. 24. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem szunteltetésrol volt szó, hanem ideje volt megbeszélni a kapcsolatunkat.
2013. jan. 24. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha egy lány azt mondja, h nem biztos az érzéseiben, az bizony azt jelenti, h csak játszik veled. Nézz ki jobban, v felejtsd el a csajt!
2013. jan. 26. 14:38
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os nagyon feluletesnek tunsz. Nem játszik velem.
2013. jan. 26. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Naiv vagy, de ez nem csoda, mert fiatal vagy. Olyan nincs, h vki nem biztos az érzéseiben, ez kamu szöveg. Pofára fogsz esni, ha hiszel neki.
2013. jan. 26. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!