Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan nyerjem meg a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerjem meg a lánynak a szívét?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

A lényeg az,hogy egy hete megismerkedtem egy lánnyal.Randizni nem randiztunk de mindennap látjuk egymást egy okból kifolyólag ezt nem akarom leírni ide.Szóval a lényeg,hogy egyre jobban kedvelem és ezt elmondtam neki.És ami a legdurvább a dologba hogy ő is kedvel és tetszek is neki szimpatikus vagyok.Hogy miért durva mert ezt a lányt ha nem ismerném akkor egyből azt gondolnám,hogy neki ilyen kigyúrt,pénzes,tetkós csávók kellenek.És mondta hogy ez nem így van és meg voltam lepődve a dolgon.Mert eléggé ad magára dolgozik és szép meg minden.A lényeg,hogy abban maradtunk,hogy jobban megismerjük egymást mert nem akar ő se meg én se egyből bele csapni a dologba.Mert ő is sokat csalódott és én is.A kérdésem az lenne,hogyan bolondíthatnám magamba,hogy megbízzon bennem és hogy ő is ugyan úgy érezzen mint én most.mert én egyre jobban kedvelem és érzem hogy szerelmes tudnék belé lenni.

Srácok lányok válaszát egyaránt várom

Köszönöm

f/20

l/21

2012. máj. 27. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szép szerényen, udvariasan, szimpatikusan, nem nagyon nyomulva, pici ajándék, virág...:)
2012. máj. 27. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Heló! A lányok A-t mondanak B-t akarnak. Ne akarj a kedvébe járni, legyél kicsit bunkó vele, és éreztesd, hogy fontos ember vagy. Ne nagyon mutasd ki az érzelmeidet, mert csúnya vége lehet (kvázi te leszel az új zsepije). Ha valóban tetszik, és szeretnél vele együtt lenni, akkor neked kell irányítanod, nincs olyan, hogy megbeszéljük. A randi pedig azon kiváltságos helyzetű nőknek jár, akikkel már lefeküdtél.

Keményen hangzik, ez az igazság. Gondolj csak bele: melyik lány mondaná a szemedbe? Nekem a pénz és az izmok számítanak? Egyik sem. Ettől még nem kell egy ultratahónak lenni, de mindig jobb ha haragszik rád, vagy csalódik, mintsem papucsnak lenni.

20/F

2012. máj. 27. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Pici ajándék, virág? Így van, vegyed meg! ... Nem egy csecsemőről van szó, plz, légy vagány!
2012. máj. 27. 19:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg tanulok,és nem vagyok egy kigyúrt állat pont ezért is lepődtem meg,hogy tetszek neki :)
2012. máj. 27. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Vagánysággal nincs gond az van bőven,meg bátortalan se vagyok.De egy ultra tahó se akarok lenni
2012. máj. 27. 19:42
 6/7 anonim válasza:

Nem kellegy kigyúrt állatnak lenned ahhoz, hogy a csajok felfigyeljenek rád. Vagánysággal sokkal többet érhetsz el, egy izomkolosszus pedig néha már undorító. Ha úgy viselkedsz, ahogy eddig tetted, akkor nagy gond nem lehet, hiszen ő maga mondta, hogy tetszel neki. Az ajándékozást tényleg nem kell túlzásba vinni. A leírásodból nekem kedvesnek és normális értékrendű embernek tűnik ez a lány, ne szúrd el azzal a dolgot, hogy bunkón viselkedsz csak azért, mert valami hihetetlen okos személytől ezt a tanácsot kaptad. A mélyebb beszélgetésekkel viszont tényleg várhattok, kezdetben inkább a szórakozáson legyen a hangsúly, szimplán érezzétek jól magatokat egymás társaságában. Fontosak a közös programok, hiszen ezáltal szerezhettek közös emlékeket, amik nagyon lényeges elemei egy kapcsolatnak. Próbálj valami izgalmasat, valami szokatlant kitalálni, amire biztosan emlékezni fogtok mindketten, de egy egyszerű séta is nagyon szép emlékké válhat. Én azt mondom, ne játszd meg magad, egyszer úgyis kiderülne és akkor sokkal nagyobb a csalódás. Sok sikert!

l/19

2012. máj. 27. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben,Köszönöm a válaszokat :)
2012. máj. 27. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!