Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá írjak vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy Budapesti lány,nagyon szimpatikus,kép alapján nagyon kedvesnek tűnik,de nem tudom hogy rá merjek-e írni,már önmagában azért se nagyon merek,mert pont az esetem a lány.
2017. okt. 8. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit vesztesz ha ráírsz? Szerintem meg próbáld meg.
2017. okt. 8. 12:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Őszintén,2 éve volt utoljára volt barátnőm,aki nem volt az igazi,azóta kerültem minden ilyet,és véletlen egy ismerős ismerősei között botlottam a lányba,és olyan elragadóan szép,teljesen átlagos lány amúgy.Félek hogy mi lesz ha sikerülne meg attól is hogy mi lesz ha nem.Ha valami bajt kell csinálni,160-al kell száguldani olyankor sose félek,csak most.
2017. okt. 8. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém, amennyi ideig tartott neked kiírni ezt a kérdést, simán ráírhattál volna, és mostanra valószínűleg már ki is derült volna hogy te is bejössz-e neki vagy nem..
2017. okt. 8. 12:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veszíteni valód. Ha nem is sikerül, akkor is pontosan ugyan ott tartasz, mintha meg sem próbáltad volna. Azaz a jelen, csak felesleges kételyek nélkül.
2017. okt. 8. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Proba szerencse. Mit veszithetsz? Irj ra!Legalább nem lesz benned a mi lett volna, ha erzes..
2017. okt. 8. 12:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon agyalok,ez a lány tényleg olyan mint az ideálom,most tényleg ne egy modell lányt képzeljetek el.Tök egyszerű,nőies lányt,feltehetően 1-2 évvel még fiatalabb is tőlem.
2017. okt. 8. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nem írsz rá: tuti nem nyersz,

Ha ráírsz: vagy nyersz, vagy nem.

Melyik esetben több az esélyed?

Naugye. :)

2017. okt. 8. 13:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy úgy érzem ő tök normális is lehet,itt helybéli lányok között nem találtam normálisat.
2017. okt. 8. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges. Már sokszor voltam így, de aztán mindíg kiderült ,hogy már volt valakije. Sajnos aki neked tetszik az másnak is, és tuti, hogy az ilyenek foglaltak.
2017. okt. 9. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!