Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá írjak vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy Budapesti lány,nagyon szimpatikus,kép alapján nagyon kedvesnek tűnik,de nem tudom hogy rá merjek-e írni,már önmagában azért se nagyon merek,mert pont az esetem a lány.2017. okt. 8. 12:33
1/9 anonim válasza:
Mit vesztesz ha ráírsz? Szerintem meg próbáld meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Őszintén,2 éve volt utoljára volt barátnőm,aki nem volt az igazi,azóta kerültem minden ilyet,és véletlen egy ismerős ismerősei között botlottam a lányba,és olyan elragadóan szép,teljesen átlagos lány amúgy.Félek hogy mi lesz ha sikerülne meg attól is hogy mi lesz ha nem.Ha valami bajt kell csinálni,160-al kell száguldani olyankor sose félek,csak most.
2017. okt. 8. 12:39
3/9 anonim válasza:
Öcsém, amennyi ideig tartott neked kiírni ezt a kérdést, simán ráírhattál volna, és mostanra valószínűleg már ki is derült volna hogy te is bejössz-e neki vagy nem..
4/9 anonim válasza:
Nincs veszíteni valód. Ha nem is sikerül, akkor is pontosan ugyan ott tartasz, mintha meg sem próbáltad volna. Azaz a jelen, csak felesleges kételyek nélkül.
5/9 anonim válasza:
Proba szerencse. Mit veszithetsz? Irj ra!Legalább nem lesz benned a mi lett volna, ha erzes..
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon agyalok,ez a lány tényleg olyan mint az ideálom,most tényleg ne egy modell lányt képzeljetek el.Tök egyszerű,nőies lányt,feltehetően 1-2 évvel még fiatalabb is tőlem.
2017. okt. 8. 13:04
7/9 anonim válasza:
Ha nem írsz rá: tuti nem nyersz,
Ha ráírsz: vagy nyersz, vagy nem.
Melyik esetben több az esélyed?
Naugye. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy úgy érzem ő tök normális is lehet,itt helybéli lányok között nem találtam normálisat.
2017. okt. 8. 15:14
9/9 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Már sokszor voltam így, de aztán mindíg kiderült ,hogy már volt valakije. Sajnos aki neked tetszik az másnak is, és tuti, hogy az ilyenek foglaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!