Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/34 anonim válasza:
9# En siman megkerdeztem a paromtol. Nem elso randin nyilvan, csak ugy egyszer a semmibol. Azt mondta nem, de egyszer talan kiprobalna, milyen. Ennyi, nem volt egy nehez menet.
12/34 anonim válasza:
Hazugság a tények megmásítása vagy elhallgatása a másik megvezetésének céljából.
Szerinted ha ezentúl megkérdezném mindenkitől, hogy volt-e már qrvánál, őszintén válaszolnának?
13/34 anonim válasza:
"Azt mondta nem, de egyszer talan kiprobalna, milyen."
Hogy milyen dugni? Vagy milyen pénzt adni dugás után?
Ezt még inkább nem értem.
14/34 anonim válasza:
Ja ezt én sem értem, meg azt sem, hogy mer egyáltalán ilyet mondani a saját barátnőjének.
15/34 anonim válasza:
Anyam. Nem azt mondta, hogy kiprobalna, milyen a kapcsolatunk alatt prostizni engem megcsalva es atverve es nem nyugszik, amig ezt ki nem pipalja a listan, nyugika emberek :DDDD Azt mondta, hogy egyszer kiprobalna, tudod, mint ahogy masok azt mondjak, kiprobalnak a bungee jumpingot, mert miert ne, aztan soha a budos eletben nem probaljak ki es megis leelnek boldogan egy eletet.
16/34 anonim válasza:
Mit problémáztok ezen, fogalmatok sincs, milyen helyeket megjárt már néhány olyan szerszám, amiket most bennetek túráztatnak. Ezek közül sokszor nem a lakásos prostik a legrosszabbak. :D
17/34 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha nekem a barátom azt mondaná, hogy szívesen kipróbálná, milyen k.rvázni (akár még elméleti szinten is), nem lenne őszinte a mosolyom. :D És nagyon elgondolkodnék a kapcsolatunkon.
19/34 anonim válasza:
#17, pontosan ezért tanultuk meg mi férfiak, hogy azt kell mondani amit hallani szeretnétek.
Az őszinteség a legnagyobb halálos ítélet... képesek vagytok ilyen f..szságokon pörögni. Még véletlenül sem a kapcsolat értékei, az együtt töltött idő vagy a hűség számít. Hanem egy elcseszett mondat.
Nekem is volt egy barátnőm, aki ilyen volt. Ki is dobtam.
20/34 anonim válasza:
"Ki is dobtam" jól tetted, így legalább lehetőséget kapott normális férfit találni maga mellé, nem egy olyat aki csak egy pristinai "kell"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!