Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítéltek el azonnal egy csinos nőt férfiak?
Figyelt kérdés
Most is volt kint egy kérdés, ahol belinkeltek egy szép fiatal lányt és azonnal ki is tört a botrány.
Ez viszont sajnos hasonló mint amit az életben is sokszor tapasztalok. Nem hasonlítok a képen lévő lányra, én barna vagyok és mások a vonásaim. Viszont normális pasit képtelenség találni mert vagy utálkozó hipsterek vagy kigyúrt macsók akarnak szexelni és utána szó nélkül eltűnnek. Mindkét esetben utalnak minket pedig nem is ismernek és ami nagyobb baj hogy a legtöbb pasi meg se próbálja csak ítélkezik csak azért mert vannak kint képek magamról facen meg instán. Komolyan azt hiszitek, hogy attól lesztek menők hogy utálkoztok és ítélkeztek ismeretlen lányok felett ?
2017. okt. 4. 22:15
31/32 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy nem "utálkozó hipsterekkel" és "csak szexre hajtó kigyúrt macsókkal" ismerkedsz.
32/32 anonim válasza:
Az a probléma, hogyha egy nő ki van rittyentve, nincs ráírva a homlokára, hogy átlagos, normális férfiakkal is szóbaállna. De szerintem nem is állna szóba olyanokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!